Morevs ne tikai pārstāvēs Liepājas Universitāti izglītības izstādēs, bet arī veiks potenciālo studentu eksaminēšanu, jo, lai students iestātos universitātē, ir nepieciešams pārbaudīt viņa angļu valodas un matemātikas zināšanas klātienē, kā arī veikt pārrunas angļu valodā.

Liepājas Universitāte starptautiskajā izglītības tirgū piedāvā programmas angļu valodā jau trešo gadu. Kopumā ārvalstu studentiem tiek piedāvātas trīs bakalaura studiju programmas ("Datorzinātnes", "Informācijas tehnoloģija" un "Fizika") un divas maģistra līmeņa studiju programmas ("Informācijas tehnoloģija" un "Jauno mediju māksla").

2014.gada sākumā tika sperts liels solis, lai informāciju par Latvijas augstskolu starptautiskajām programmām padarītu pieejamāku Indijas sabiedrībai, proti, Čennai pilsētā darbu sāka Latvijas Augstākās izglītības centrs, ko izveidojušas un dibinājušas septiņas Latvijas augstskolas, tajā skaitā Liepājas Universitāte. Centra pamatuzdevums ir Dienvidindijas reģiona jauniešiem un mācībspēkiem sniegt informāciju par studiju un zinātniskās sadarbības iespējām Latvijā. 5.maijā šajā centrā norisināsies izglītības izstāde, kur Morevs kopā ar septiņu Latvijas augstskolu pārstāvjiem potenciālajiem studentiem prezentēs studiju iespējas Latvijā.