Piedāvājums piedalīties skaistumkonkursā Lilitai nācis negaidīti un neplānoti, taču vienlaikus tas bijis liels izaicinājums pierādīt un apliecināt sevi, tāpēc devusi piekrišanu. Konkursā Lilita demonstrēja latviešu tautastērpu, kas saņemts no deju kopas "Jampadracis", savukārt talantu konkursā izpildīja Endrjū Loida Vēbera "Rekviēmu", kura sagatavošanā palīdzējusi pazīstamā operdziedātāja Sonora Vaice.

Galveno titulu ieguva vecmāmiņa no Gvatemalas, taču Lilita ir gandarīta un pārliecināta par savu sniegumu: "Es biju labākā, taču skaidrs, ka Latvija divus gadus pēc kārtas nevar būt uzvarētāja, tāda ir šādu konkursu prakse." Konkursa dalībnieces bijušas ļoti draudzīgas, pozitīvas un atvērtas.

Titulētā vecmāmiņa atzīst, ka vēl nav aptvērusi gūtos panākumus, savukārt lielā publicitāte īsti neļaujot strādāt, kas viņai kā darbaholiķei ir grūti pieņemams. Lilitas lielās darba spējas apliecina viņas aktīvā darbība dažādās jomās, laužot stereotipus par tradicionālu vecmāmiņu.

Viņai nav sveši rokdarbi un ēst gatavošana, taču tam neatliekot laika, jo dzīvē ir citas prioritātes. "Kļūstot par vecmāmiņu, nebija impulsa, ka jāsien galvā lakatiņš un rokās jāņem adīklis. Es, pirmkārt esmu sieviete, uzņēmēja un personība," uzsver L. Siliņa. Viņa ir komercdirektore savā ģimenes uzņēmumā, 15 gadus vada modeļu skolu "Lipēra", ir starptautisku konkursu laureāte – vizāžiste, gatavojusi dalībniekus Mis konkursiem, bijusi žūrijā un sadarbojusies ar modes mākslinieku Dāvidu.

Vairāk nekā 4 gadus strādājusi politikā, tostarp veikusi deputāta palīga pienākumus, kā arī darbojas projektā "Sieviete politikā". Iesaistījusies arī dažādos labdarības projektos. Tāpat viņa kā lektore strādā ar daba meklētājiem Nodarbinātības Valsts aģentūra.

Lilitai svešas nav auto lietas, jo viņa ir sporta kluba "AMB Auto Racing Team" prezidente, 8.martā startēs sieviešu rallijā un maijā organizēs Latvijas Alternatīvā motosporta asociācijas motokrosa sacensības Limbažos. Lilita fano par kamaniņu sportu un ralliju.

Fotogalerijā Lilita Siliņa ar pašvaldības izpilddirektoru Agri Blumeri: