Svētki turpināsies līdz sestdienai, 7.jūnijam. 5.jūnijā, ceturtdien, svētku centrālais notikums ir grupas "Ex Animo" nakts koncerts pie strūklakas plkst.21.00.

Piektdien, 6.jūnijā, plkst.19:00 Madonas pilsētas kultūras namā uzstāsies Boržomi (Gruzija) tautas deju ansamblis.

Svētku programmā iekļauti pasākumi arī sporta cienītājiem - mini rallijs "Madona 2014", Madonas novada atklātais čempionāts svaru stieņa spiešanā no stāvokļa guļus un Top Bumba. Šogad paredzēta arī modes skate, kurā apģērbu dizainere Vineta Vaļka demonstrēs savu jaunāko kolekciju.

Sestdien, 7.jūnijā, plkst.13.00 varēs vērot ugunsdrošības demonstrāciju "Drošs paliek UGUNS-drošs" pie Madonas kultūras nama. Daudz gardumu un saimniecībā noderīgu lietu varēs iegādāties "Amatnieku un našķu tirdziņā".

Savukārt plkst.18.00 Madonas pilsētas estrādē paredzēts svētku koncerts. Uzstāsies diriģents Martiņš Bergs un viņa vadītais kamerorķestris kopā ar izcilajam latviešu māksliniekiem Intaru Busuli un Mārci Auziņu.

Pēc koncerta notiks Lielā svētku balle, kur uz skatuves kāps leģendārā latviešu grupa "Bet Bet", kantrī mūzikas grupa "Klaidonis" un DJ Roberts Lejasmeijers.
Plašāka programma pieejama šeit.