Tāpat departaments atgādina, ka mūzikas festivāla "Jaunais vilnis" nakts diskotēkas laikā no piektdienas līdz sestdienas plkst. 16.00 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Slēgtā posma apbraukšanai tiek piedāvāti maršruti:

Vieglajiem transportlīdzekļiem

Tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Eksporta ielas uz Salu tiltu, slēgto posmu piedāvā apbraukt, izmantojot apbraucamo ceļu pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu – atgriežoties atpakaļ uz Krasta ielas.

Savukārt tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Krasta ielas uz Eksporta ielu, piedāvā izmantot apbraucamo ceļu pa Krasta ielu, Maskavas ielu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri un Elizabetes ielu.

Kravas transportlīdzekļiem

Kravas transportlīdzekļu vadītājiem, kas dodas virzienā uz Eksporta ielu, piedāvāts apbraucamais ceļš pa Salu tiltu, Krasta ielu, Slāvu ielu, Piedrujas ielu, Vestienas ielu, Braslas ielu, Zemitāna pārvadu, Pērnavas ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu – nokļūstot uz Eksporta ielas. Šādu maršrutu var izmantot arī dodoties virzienā no Eksporta ielas.