Lai visa vasara nebūtu jāpavada miegā, "Delfi" piedāvā, iespējams, pilnīgāko šī gada Līgo dienas pasākumu un zaļumbaļļu apkopojumu no Latvijas novadiem, lai jūs varētu izvēlēties savu īsto Līgo vakara svinēšanas vietu. Esam izstaigājuši visu 110 Latvijas novadu mājas lapas, meklējot, kādas balles mums šogad sarūpētas, un nu izvēle ir jūsu rokās! Meklējot, kur izdejoties 23. jūnijā, esam atraduši 212 lustēšanās vietas 91 novadā.

Vērā jāņem tas, ka te ir apkopoti tikai un vienīgi 23. jūnija pasākumi, virknē novadu zaļumballes notiks jau 21. un 22. jūnijā, bet par tām šoreiz nē. Bet vēl dažās novadu mājas lapās informācija par līgošanu vispār nav atrodama.

Ja zināt, ka jūsu novadā 23. jūnijā ir paredzēta balle, kas nav šajā sarakstā, lūdzu, sūtiet informāciju par pasākumu uz e-pastu novados@delfi.lv. Priecāsimies papildināt lustīgo līgošanas vietu sarakstu!

Plānojot svētku svinēšanu, lieti noderēs arī uzziņu dienesta 1188 izveidotā Jāņu ielīgošanas pasākumu karte, kurā tiek apkopota informācija par Vasaras saulgriežu pasākumiem, koncertiem, svētku gadatirgiem, kā arī izrādēm un citām aktivitātēm visā Latvijā.

Kur un kā līgot Rīgā? Lasi šeit!