Viņa pauda pārliecību, ka tad, ja "Rīgas satiksmē" tiktu veikta revīzija, atrastos nauda ne tikai tam vien.

Antāne arī sacīja, ka viņa ir pārliecināta - viņa var būt ļoti labs mērs Rīgai.

Viņa atturīgi izteicās par iespējamo RP sadarbību ar citām partijām Rīgas domē, norādot, ka RP spēs sadarboties ar tām partijām, kuru mērķis būs laba, caurspīdīga pārvaldība.

Viņa uzsvēra, ka pats svarīgākais ir - nodrošināt labu pārvaldību Rīgā, ne tikai Rīgas domē, bet īpaši Rīgas kapitālsabiedrībās, kurās pēdējā laika notikumi liecina: tur ir daudz darāmā.

Būtiski, lai sadarbībā ar koalīciju tiktu risināti rīdziniekiem sasāpējuši jautājumi, no kuriem aktuālākais ir māju siltināšana. Tāpat Rīgā ir aktuālas apgaismojuma problēma rajonos, kas atrodas patālāk no pilsētas centra, un vēl pietiekami daudz citu lietu, sacīja Antāne.

Esošā koalīcija ir paveikusi daudzas labas lietas, taču reformas, lai gan ir sāktas, taču tās ir "iestrēgušas gaiteņos", jo partija tās nevar īstenot bez koalīcijas atbalsta.

Vaicāta par atbalsta trūkuma iemesliem, Antāne skaidru atbildi nesniedza, norādot, ka tas būtu jautājams koalīcijas partneriem, taču uzsvēra, ka ir daudzas reformas, kam nepieciešams koalīcijas atbalsts - izglītības reformas, ekonomikas ministra Daniela Pavļuta uzsāktās reformas un citas. Ja koalīcija būtu vienota mērķos un principos, tad nedrīkstētu pastāvēt šaubas par vienas vai otras reformas nepieciešamību.