Par SC būtu gatavi balsot 50% aptaujāto pilsoņu, kuri izdarījuši savu izvēli. Par "Vienotību" savas balsis bija gatavi atdot 20,9% respondentu,

Nacionālā apvienība "VL-TB/LNNK" saņemtu 14,3% vēlētāju atbalstu, Latvijas Zaļā partija – 3,4%, Reformu partija – 3,3%, bet Latvijas Zemnieku savienība – 3,1%.
Pārējās partijas saņemtu mazāk par 2% balsu.

Līdz ar to 5% barjeru pārvarētu un domē iekļūtu tikai trīs partijas, SC saņemtu 35 no 60 domnieku mandātiem, "Vienotība" – 15 mandātus, bet Nacionālā apvienība – 10 mandātus, liecina SKDS pētījums.

Aptaujas dati arī liecina, ka Ušakova darbu pozitīvi vērtē 75% aptaujāto pilsoņu, krievvalodīgie pilsoņi viņa darbu mēra amatā daudz biežāk vērtē pozitīvi (93,3% respondentu) nekā latvieši (61,1%).

Jau vēstīts, ka arī maijā populārākās partijas Rīgā bija "Saskaņas centrs" un "Vienotība". Par "Vienotību" balsotu 23,7% un tā iegūtu 16 mandātus domē, Nacionālā apvienība ar 13,3% atbalstītāju iegūtu astoņas deputātu vietas, bet Latvijas Zemnieku savienība ar 5,3% atbalstītāju iegūtu četrus mandātus. Citas partijas piecu procentu barjeru nepārvarētu - Reformu partija saņemtu 4% balsu, Latvijas Zaļā partija – 2,8%, pārējas partijas mazāk par 2%.

Aptaujas dati liecina, ka SC iegūtu vairāk nekā pusi mandātu Rīgas domē - 32 no 60.