Departaments norāda, ka ierasti piektdienās satiksmes plūsma uz Vanšu tilta pieaug vidēji par 8%, salīdzinot ar citām nedēļas dienām.

11. novembra krastmalas apbraucamā ceļa piedāvātajos maršrutos piektdien pēcpusdienā bija vērojama raita satiksme. Brīva satiksmes plūsma ir gan uz Akmens tilta, gan Eksporta ielā virzienā no Hanzas ielas. Tāpat apgrūtināta satiksme nav vērojama Raiņa bulvārī, kā arī Lāčplēša ielā posmā no Salu tilta līdz Čaka ielai. Sastrēgums neveidojas arī 13. janvāra ielā.

Departaments uzsver, ka vienmēr, noslēdzoties darba nedēļai, piektdienu pēcpusdienās pieaug satiksmes plūsma, jo cilvēki dodas pavadīt brīvdienas ārpus Rīgas.


Departaments atgādina, ka mūzikas festivāla "Jaunais vilnis" nakts diskotēkas laikā no piektdienas līdz sestdienas plkst. 16.00 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Jau ziņots, ka piektdien dienas pirmajā pusē uz Vanšu tilta bija apgrūtināta satiksme, tāpēc Rīgas domes Satiksmes departaments aicināja transportlīdzekļu vadītājus izmantot Akmens tiltu.

Slēgtā posma apbraukšanai tiek piedāvāti maršruti: