Kopā ar Ingu Antāni ceturtdien nosaukti arī RP Rīgas vēlēšanu saraksta otrais un trešais kandidāts. Ar otro numuru startēs Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Vilnis Ķirsis, savukārt ar trešo – ekonomikas ministra padomniece Ilona Platonova.

"Rīga ir Latvijas sirds un ekonomikas dzinējspēks. Rīga ir lielākā pašvaldība, tai ir lielākās iespējas un, vienlaicīgi, arī daudzas problēmas. Es un mana komanda – mēs esam Rīgas patrioti, mīlam mūsu pilsētu un zinām, kā to padarīt vēl labāku," norādījusi Antāne.

"Mūsu bērni iet Rīgas skolās, mēs braucam ar tramvajiem un atpūšamies Rīgas parkos, maksājām siltuma rēķinus un zinām ko darīt, lai tie mazinātos. Rīgai ir milzīgs potenciāls – mēs to attīstīsim un izmantosim visas galvaspilsētas iespējas, saglabājot visu labo, kas šeit jau ir izveidots un radīts," uzsvērusi Antāne.

RP domes priekšsēdētāja mēra kandidāte apliecināja gatavību risināt pilsētas akūtās komunālās problēmas un rūpēties par pilsētas ilgtspējīgu attīstību.

Kā prioritātes partija izvirzījusi atbildīgu un caurspīdīgu pilsētas pārvaldi, aktīvāku Eiropas fondu finansējuma piesaisti, caurspīdīgu budžeta plānošanu un izpildvaras atdalīšanu no lēmējvaras, uzsver RP.

Partija sola Rīgā sakārtot bērnudārzu rindas, mājas siltināšanu problēmas, ceļus un citas lietas.