Sportists Aigars Apinis no domes saņems 6000 latu par izcīnīto zelta medaļu lodes grūšanā un 5000 latu - par sudraba medaļu diska mešanā. Taigai Kantānei tiks pasniegta naudas balva 2000 latu apmērā par 8.vietu lodes grūšanā un 2000 latu - par 9.vietu diska mešanā. Liene Gruzīte no Rīgas pašvaldības saņems 2000 latu par iegūto 10.vietu lodes grūšanā.

Visu minēto sportistu treneris Aldis Šūpolnieks tiks apbalvots ar 17 000 latu lielu naudas balvu par visām piecām godalgām.

Dome atgādināja, ka pēc Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) ierosinājuma tika nolemts, ka gan par augstiem rezultātiem Olimpiskajās, gan Paralimpiskajās spēlēs Rīgas sportisti un viņu treneri saņems Rīgas domes naudas balvas.

Rīgas dome arī papildina, ka pirmdien pulkst. 23:15 Londonas Paralimpisko  spēļu dalībnieki atgriežas Rīgā. Uzņēmums "Rīgas satiksme" nodrošina līdzjutējiem, kuri vēlas olimpiešus sagaidīt un apsveikt, autobusu, kas viņus bez maksas nogādās uz lidostu un atpakaļ. Autobuss pulkst. 22:30 aties no Republikas laukuma 2a.