Līdz ar to mainās norēķināšanās kārtība ārstniecības iestādēs un turpmāk veselības apdrošināšanas polišu īpašniekiem sākotnēji par saņemtajiem pakalpojumiem jānorēķinās ar saviem līdzekļiem, pēc tam saņemot apdrošināšanas atlīdzību līgumā paredzētajā kārtībā, iesniedzot apdrošinātājam čekus un atlīdzību pieteikumus.

"RSK apdrošināšanas AS" informē, ka veselības apdrošināšanas atlīdzību saņemšanas kārtība nav mainījusies. Atlīdzības pieteikumu un pakalpojumu saņemšanu apliecinošu dokumentus klienti tāpat kā līdz šim var iesniegt personīgi "RSK apdrošināšanas AS" Centrālajā birojā Rīgā, Lāčplēša ielā 38, filiālēs vai sūtot pa pastu. Pamatojoties uz saņemto atlīdzības pieteikumu, atlīdzības tiks izmaksātas līgumā paredzētajā kārtībā.

Uzņēmums aicina neskaidrību gadījumā zvanīt uz "RSK apdrošināšanas AS" informatīvo tālruni 67031111.

Pamatojoties uz "RSK apdrošināšanas AS" akcionāra 19.janvāra lēmumu, uzsākts darbs pie uzņēmuma likvidācijas procesa plāna. Līgumu pārtraukšana ar ārstniecības iestādēm ir viens no likvidācijas procesā paredzētajiem soļiem, lai izbeigtu uzņēmuma darbību likumā paredzētajā kārtībā. Saskaņā ar "Finanšu un kapitāla tirgus komisijas" lēmumu šobrīd anulētas visas "RSK apdrošināšanas AS" licences apdrošināšanas veikšanai un jauni līgumi ar klientiem netiek slēgti.

Uzņēmums ir likvidācijas procesā un ir gatavs pārtraukt apdrošināšanas līgumu, ja klients izteiks šādu vēlēšanos. Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt uz iepriekš norādīto informatīvo tālruni.