Kā atzīmē „Ceļu pārvaldes" padomes priekšsēdētājs Vadims Jerošenko, lēmumu par Zauera-Zaula atbrīvošanu padome pieņēma, ņemot vērā to, ka problēmas ar veikto darbu izpildes kvalitāti bijušas vairākkārt, un pašvaldība regulāri saņem iedzīvotāju sūdzības par pavirši veiktiem remontdarbiem.

Jau vēstīts, ka gada sākumā sociālajos tīklos tika izplatīts video, kurā iemūžināta nekvalitatīva bedru lāpīšanu Rīgā, Ozolciemā ielā. Pēc tam Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) aicināja "Ceļu pārvaldes" padomi izvērtēt par ielu remontiem atbildīgā uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Zauera - Zaula atbilstību amatam. Divi slinkie darbinieki tika atlaisti, bet darbu vadītājam - izteikts rājiens.

Zauers-Zauls "Ceļu pārvaldes" vadītāja amatā sabija nepilnu gadu - viņu valdes priekšsēdētāja amatā iecēla 2012.gada 12. janvārī.

AS "Ceļu pārvalde" dibināta 1994.gadā, pārveidojot pašvaldības uzņēmumu, tā nodarbojas ar ceļu būvēšanu. "Ceļu pārvaldes" kontrolpakete pieder Rīgas domei. Rīgas domei uzņēmumā pieder 88,73% akciju, 0,93% pieder Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrai, bet pārējās daļas pieder mazākuma akcionāriem.