Pērnā gada janvārī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs saņēma 6000 latu, savukārt šogad janvārī viņa atalgojums bija 2835 lati. RS valdes locekļu algas pērnā gada sākumā bija 5400 latu, savukārt šā gada janvārī tās bija 2551,50 lati. Savukārt uzņēmuma direktoru algas likmes pirms gada bija 5250 latu, savukārt šā gada janvārī – 2687 lati.

"Viens no pirmajiem darbiem, kas tika veikts "Rīgas satiksmē" šī sasaukuma domes laikā, bija administratīvo izdevumu samazināšana. Kā kapitāla daļu turētājs biju uzdevis uzņēmuma vadībai samazināt tos par pusmiljonu latu," norāda Ušakovs, uzsverot, ka ar.

"Arī turpmāk mēs veiksim administratīvā aparāta optimizāciju," uzsver domes priekšsēdētājs.

Jau vēstīts, ka RS bija pirmais uzņēmums, par kura datu publiskošanu paziņoja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) datu ieguvējs "Neo". Viņa publiskotas ziņas, kuras RS gan sākotnēji neapstiprināja, liecina, ka atsevišķas personas uzņēmumā saņēmušas algu no 2500 līdz 6000 latu mēnesī.

Sarakstā iekļauta informācija par laika periodu no 2009.gada janvāra līdz novembrim. Tā liecina, ka divas personas no "Rīgas satiksmes" vadības augustā saņēmušas atalgojumu 25 000 latu apmērā. Savukārt kāds darbinieks oktobrī ticis atalgots ar 12 000 latu lielu algu, vēstīja raidījums.

Virknei uzņēmuma darbinieku alga svārstās 3000 līdz 4000 latu robežās.

Jau vēstīts, ka februāra vidū izskanēja informācija par vērienīgu datu noplūdi no VID EDS. Atbildību par vairāk kā septiņu miljonu dokumentu nelegālu iegūšanu uzņēmās personu grupa, kas sevi dēvē par Ceturtās atmodas tautas armiju (4ATA). Tās pārstāvis ar segvārdu "Neo" jau publiskojis vairāku uzņēmumu – "Rīgas Siltums", " Rīgas Satiksme" un "Parex banka"– atalgojumu sarakstus.