Plkst. 16 sāksies svētku aktivitātes radošajā darbnīcā jauniešu teltī, sniedzot ikvienam iespēju piedalīties gleznas "Es Te!" veidošanā. Foto stūrī notiks fotografēšanās kopā ar draugiem, ģimeni vai individuāli. Būs pieejamas Latvijas Gumijlēcēju kluba atrakcijas, notiks amizantas veiklības sacensības un ekspreskonkursi ar balvām.

Plkst. 17 sāksies aktīvās atpūtas pasākums "Mazais stiprinieks" ģimenēm ar bērniem. Uz spēlēm, stafetēm, radošajām darbnīcām un atrakcijām aicinās dažādi pasaku tēli - Garā pupa, Zelta zirgs, Zelta zivtiņa, Minhauzens, Pūķis un Sprīdītis. Īpaši bērniem tiks rādīta izrāde "Īkstīte".

Plkst. 17.30 uzstāsies Dailes teātra dziedošo aktieru grupa "Ilga", ceļu uz Dziesmu un deju svētkiem izdejos "Ūsa", "Rīgava", "Austriņš", "Ūsiņš", kā arī vieskolektīvi "Ķegums", "Stopiņš" un "Latve".

Plkst. 21 pirmo reizi Salaspilī uzstāsies Normunds Jakušonoks un "L. Tipa orķestris" ar jauno programmu "Notikums".

Vakara kulminācija būs ap plkst. 23, kad sāksies multimediāls koncertuzvedums "Satikšanās pilsētā" ar unikālu muzikālo strūklaku šovu. Pazīstami skaņdarbi un dziesmas no pasaulslaveniem mūzikliem un izrādēm rokmūziķa Ata Ieviņa un operdziedātājas Ilonas Bageles izpildījumā, ko papildinās Ievas Kemleres un Rolanda Šteinberga deju priekšnesums.

Šovu turpinās Miks, Paula un Edijs Dukuri, Kārlis Indrišonoks, kā arī Fakts & DJ Aspirīns ar jauno programmu "Tagad, te".