Vēstniece Banašrī Bose Harisone iezīmēja konkrētus reģionus un universitātes Indijā, ar kurām sadarboties un no kurām piesaistīt labākos studentus. Indijā konkurence uz vienu studiju vietu ir ārkārtīgi liela. Tādējādi Indijas studentiem būtu iespēja izvēlēties alternatīvu un studēt Ventspils Augstskolā.

Vēstniece bija patīkami pārsteigta par augstskolas infrastruktūru un laboratoriju aprīkojumu un minēja, ka pati labprāt studētu šādos apstākļos. Iespēju studēt augstskolā nodrošina sadarbības līgums. Studēt būtu iespējams šādās bakalaura studiju programmās: "Valodas un starpkultūras komunikācijas", "Vadībzinātne", "Datorzinātnes" un "Tulkošana angļu - krievu - vācu/franču valodā", savukārt, maģistra līmenī "Elektronika" un "Datorzinātnes". 

Vēstniece atzinīgi vērtēja augstskolas studentu angļu valodas zināšanas un uzsvēra, ka Ventspils Augstskolā var iegūt Eiropas līmeņa kvalifikāciju par salīdzinoši zemām izmaksām. Tika pārrunāta arī sadarbības iespēja zinātnes jomā, ko ceram realizēt tuvākajā nākotnē.