2021.gada svarīgākais 'Delfi' saturs
Katru dienu "Delfi" redakcija ziņo par svarīgāko, publicējot ap 200 rakstu, raidījumu, podkāstu latviešu un ap 100 krievu valodā. Gada nogalē esam apkopojuši saistošākos mediju "Delfi Plus", MVP un "Delfi Bizness" rakstus, projektus un raidījumus.
"Delfi Plus" publikācijas
1418
268
"Delfi Bizness" publikācijas
268
MVP satura publikācijas
"Delfi" abonentu saturs 2021. gadā
2021. gada svarīgākais piedāvājums
Lasi visu "Delfi" abonentu saturu bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē.
Abonē gadam tikai par 155,87 EUR 47,19 EUR!
Tikai līdz 9. janvārim!
"Delfi Plus" ik nedēļu publicē ap 30 rakstu par sabiedriski politiskiem, ekonomikas, vēstures, ārzemju un dzīvesstila tematiem – to vidū gan pētnieciskā žurnālistika, analītika, gan saturs vieglākai ikdienai, kas palīdz mājas solī un vienkārši ļauj uz brīdi atslēgties no pandēmijas ziņu smaguma. Piedāvājam dažus no šī gada spilgtākajiem rakstiem un raidījumiem, kurus lasītāji novērtējuši kā vienus no aizraujošākajiem.
Publicēto projektu skaits
9
115
Kopējais rakstu skaits projektos
13
Vidējais rakstu skaits projektā
"Delfi Plus" 2021.gada specprojekti
Teju ik mēnesi "Delfi" redakcijas komanda rada projektu, kura ietvaros padziļināti izpēta kādu tēmu. Piedāvājam iepazīties ar šī gada projektiem un ielūkoties "Delfi" multimediālo darbu lapā, kurā atrodami jau vairāk nekā 70 projekti par dažādām tēmām – sākot no vēstures notikumiem līdz skaistuma noslēpumiem.
"Zudušais gads"
Šajā rakstu sērijā, uzklausot cilvēku pieredzes stāstus, "Delfi" aplūkoja laika nogriezni gada garumā, kopš 2020. gada 2. marta. Tā bija diena, kad Latvijā atklāja pirmo Covid-19 saslimšanas gadījumu. Kā pandēmija atsaukusies uz cilvēku dzīvi un dažādām nozarēm, tostarp ārstniecību, tautsaimniecību, izglītību un kultūru? Vai tiešām šis ir bijis "zudušais gads"?

Rakstu skaits projektā - 9
Lasi projektu te
"Kulta vietas, kuru vairs nav. 2. daļa."
Rakstu sērija par leģendārajām Rīgas izklaides vietām, kuru vairs nav. 1990., 2000. gadu un vēl pavisam nesenu laiku naktsklubi, krogi un bāri – tie ir stāsti par leģendārajām Rīgas izklaides vietām, kuru vairs nav, – no ziedu laikiem līdz beigām.

Rakstu skaits projektā - 10
Lasi projektu te
"Kriminālā Rīga. Labais krasts"
Kāda ir Rīgas kriminālā vēsture? Kas dažādos mikrorajonos notika pirms divdesmit, trīsdesmit gadiem, un vai tagad tur ir drošāk? Par to – "Delfi" stāstu ciklā "Kriminālā Rīga. Labais krasts".

Rakstu skaits projektā - 15
Lasi projektu te
Zeme-Marss-Zeme
Projekts "Zeme–Marss–Zeme" ir iespaidīgs veikums arī dizaina un tehnoloģisko risinājumu ziņā, sniedzot lasītājiem iespēju ne vien izzināt, bet savā veidā pat pieredzēt sarkano planētu un tehnoloģiju sasniegumus, kā arī palīdz daudz vieglāk iztēloties citādi, iespējams, neaptveramos nākotnes scenārijus.

Rakstu skaits projektā - 8
Lasi projektu te
Aiz Pjedestāla
Uzvaras mirklis sportā ir spožs un emocionāls. Bet kāds bijis ceļš līdz goda pjedestāla augstākajam pakāpienam? Kas notiek ar tiem, kas nesaņēma pirmo vietu un, iespējams, sportu pameta vēl pirms nostāšanās uz starta līnijas? Kur sporta sistēmā paliek bērns, un kāda ir trenera loma viņa panākumos un veselības uzlabošanā? Par to lasi rakstu sērijā "Aiz pjedestāla"!

Rakstu skaits projektā - 8
Lasi projektu te
Dārziņa kompetence
Cik sekmīgi izdevies ieviest kompetenču pieeju? Kas ir galvenie klupšanas akmeņi tās ieviešanā, un vai jau iespējams novērtēt pirmos rezultātus? Tie ir jautājumi, ko "Delfi" pētīja rakstu sērijā "Dārziņa kompetence".

Rakstu skaits projektā - 6
Lasi projektu te
Left
Right
Katru darba dienu pusstundu ilgā raidījumā kopā ar dažādu nozaru speciālistiem, kā arī "Delfi" un citu mediju žurnālistiem aicinām skatītājus spriest par kādu aktuālu tematu – politiķu lēmumiem un to sekām, amatpersonu rīcību un tās motīviem, pārmaiņām sabiedrībā un tās virzītām iniciatīvām, pasaulē notiekošo un tā ietekmi uz Latviju, sasniegumiem un zaudējumiem sportā, kultūras personībām un procesiem.

Esam sagatavojuši 2021. gada interesantāko raidījumu apkopojumu.
2021. gada svarīgākais piedāvājums
Lasi visu "Delfi plus" abonentu saturu bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē.
Abonē gadam tikai par 38,87 EUR 15,73 EUR!
Tikai līdz 9. janvārim!
Visiem "Delfi Plus" abonentiem saturs ir pieejams gan latviešu, gan krievu valodā!
Iepazīsti 2021. gada svarīgākā satura apkopojumu arī krievu valodā
Lai arī "Delfi Bizness" šādā formātā pastāv vien nedaudz ilgāk par pusgadu, izdevies iegūt atpazīstamu tēlu un lasītāju uzticību ļoti dažādās nozarēs. Īpaši interesanti lasītājiem 2021. gadā šķituši raksti par nekustamā īpašuma nozares tendencēm, finansēm, arī nozaru aizkulisēm un ne pārāk tīriem darījumiem. Bet tās ir tikai dažas no tēmām, ko šogad esam apskatījuši un kas interesējušas mūsu lasītājus.

Mūsuprāt, biznesā svarīgākā ir izaugsme, bet, lai augtu, jāzina!
2021. gada svarīgākais piedāvājums
Lasi visu "Delfi Bizness" abonentu saturu bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē.
Abonē gadam tikai par 38,87 EUR 15,73 EUR!
Tikai līdz 9. janvārim!
Visiem "Delfi Bizness" abonentiem saturs ir pieejams gan latviešu, gan krievu valodā!
Iepazīsti 2021. gada svarīgākā satura apkopojumu arī krievu valodā
Sporta medija MVP vēsturē 2021. gads uz visiem laikiem paliks kā ļoti nozīmīgs – jo pirmais, kad kopā ar saviem lasītājiem būsim pavadījuši pilnu gadu – no Jaungada rīta līdz Vecgada vakaram. Tie ir teju 300 jauni raksti un videointervijas, kas diendienā papildināja ikvienam abonentam pieejamo MVP satura krātuvi! Lūk, pieci no tiem, kas šogad izpelnījušies vislielāko popularitāti.
2021. gada svarīgākais piedāvājums
Lasi visu "MVP" abonentu saturu bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē.
Abonē gadam tikai par 38,87 EUR 15,73 EUR!
Tikai līdz 9. janvārim!
2021.gada svarīgākais piedāvājums
Svarīgi arī citiem