.
Ar teksta tiešraidi 'Viena diena DELFI dzīvē' aizsākas jubilejas cikls 'Pirmie 20'
Ceturtdien, 21. novembrī, visu dienu portāla DELFI lasītāji varēs sekot līdzi teksta tiešraidei "Viena diena DELFI dzīvē". Edgars Bāliņš un Eduards Gorbunovs piedāvās ielūkoties mūsu uzņēmuma ikdienā, pastāstīs, ar ko kurš kolēģis nodarbojas, un visu dienu sniegs atbildes uz lasītājus interesējošiem jautājumiem par jebkādu tēmu, kas saistīta ar DELFI darbību.
Ar šo teksta tiešraidi sāksies DELFI 20 gadu jubilejas cikls, kurā būs gan raksti par dažādām ar portāla vēsturi saistītām tēmām, gan tests lasītājiem, gan vizuāli bagātīga informācija, kā portālam klājies 20 gadu garumā. DELFI apaļās jubilejas kulminācija būs 26. novembrī – tieši tajā datumā, kad pirms 20 gadiem pirmo ziņu publicēja jaundzimušais portāls DELFI. Otrdien, 26. novembrī, no plkst. 11.00 četras stundas tiešraidē būs skatāms raidījuma "Lai spriestu, jāzina" jubilejas speciālizlaidums. Tajā Andra Čudare un Edgars Bāliņš tiksies ar vairāk nekā 40 viesiem – DELFI draugiem, autoriem partneriem, darbiniekiem. Tāpat tiks pārraidīti daudzi nopietni un nenopietni videomateriāli, kas raksturos plašo satura spektru, kuru sniedz vadošais interneta medijs Latvijā – DELFI.
Jubilejas noskaņās neaizmirstiet nobalsot par DELFI autoru – lasītāju simpātiju. 20 autori, kuru radītais saturs ir visaugstākās raudzes žurnālistika, turpina cīņu par šo titulu. Balsojuma uzvarētāji balvas saņems jubilejas pasākumā 29. novembrī, un par tur notikušo arī ziņosim saviem lasītājiem.
DELFI misija ir ieinteresēta sabiedrība, un DELFI sauklis ir "Lai spriestu, jāzina". Esam vadošais medijs Latvijā ar lielāko auditoriju un līdera vietu sabiedrības aptaujās par uzticamākajiem medijiem Latvijā. Jubilejas noskaņās kārtējo reizi izsakām vissirsnīgāko pateicību saviem lasītājiem un partneriem, bez kuriem mēs nevarētu augt un kļūt vēl labāki.