Ingus Bērziņš Skuteļa šovā dalās atmiņās par DELFI pirmsākumiem
Novembris ir Latvijas vadošā medija DELFI dzimšanas dienas mēnesis. 26. novembrī apritēs 20 gadi kopš DELFI darbības sākuma. Par to, kādi bija DELFI pirmsākumi, komiskākie notikumi un kādi ir tuvākie nākotnes plāni, raidījumā "Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli" stāstīja DELFI galvenais redaktors Ingus Bērziņš.
Atsaucot atmiņā pievienošanos DELFI, Ingus stāsta, ka pievienojies laikā, kad uzņēmums pastāvēja vien nepilnus divus gadus, tātad darbojas nozarē gandrīz no pašiem pirmsākumiem. Jānorāda, ka divdesmit gadu laikā redakcijas darbinieku skaits ir krietni audzis. Pirmajos DELFI darbības gados ar satura radīšanu un publicēšanu nodarbojās mazāk nekā pieci cilvēki. Šobrīd redakcijā strādā vairāk nekā 60 profesionālu darbinieku, ieskaitot arī ārštata autorus, kuri tiek regulāri piesaistīti satura radīšanai. Savukārt DELFI darbinieku skaits ir pārsniedzis simt cilvēkus.
Atskatoties uz divdesmit pastāvēšanas gadiem, DELFI godinās paši sevi
DELFI ir ārkārtīgi lepni, ka pēdējo gadu laikā tieši DELFI ir tā vieta, kur notiek tautas simpātijas balsojumi, lai lemtu par Latvijai nozīmīgu balvu īpašniekiem, tostarp "Lielā Kristapa", "Spēlmaņu nakts" un "Latvijas arhitektūras gada balvas" saņēmējiem. Svinot divdesmit gadu jubileju, DELFI ir izvēlējušies godināt paši sevi, izvirzot tieši divdesmit autorus, kuri DELFI darbinieku iekšējā aptaujā saņēma visvairāk balsu un tiek novērtēti visaugstāk. Līdz pat DELFI dzimšanas dienai, 26. novembrim, lasītājiem ir iespēja nobalsot par sev tīkamāko DELFI autoru.

Viesošanās raidījumā "Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli" DELFI galvenajam redaktoram Ingum Bērziņam deva zināmu pieredzi, un neizpalika arī bez pāris neveikliem brīžiem.
"Nekad mūžā nebiju bijis sarunu šova varonis, tāpēc centos izbaudīt slavas mirkli starmešu gaismā. Jānim Skutelim ir savs labi zināms stils, tāpēc nevilšus, protams, nācās piemēroties, piedomājot, lai ievērotu nerakstītos spēles noteikumus un neizskatītos pēc sausiņa, kas iemaldījies asprāšu ballītē. Ceru, ka man tas izdevās. Laimīgā kārtā pāris neveiklie brīži nav redzami publicēšanai samontētajā materiālā. Bet, kas interesanti, – ir izgrieztas arī paša Jāņa Skuteļa neveiklākās vietas. Vairāk nekā pusstunda paskrēja nemanot, un palika sajūta, ka vēl būtu daudz tēmu, par kurām runāt,"
— norāda Ingus Bērziņš, DELFI galvenais redaktors.
Visu raidījumu ar Ingus Bērziņa viesošanos "Pusnakts šovā septiņos ar Jāni Skuteli", kā arī citas interesantas atziņas par DELFI skaties te.

Pusstundas laikā nav iespējams izklāstīt visu DELFI divdesmit gadu laikā uzkrāto pieredzi, vairāku gadu laikā gūtās atmiņas, kā arī dalīties nākotnes plānos. DELFI komanda šajos svētkos priecājas būt kopā ar ikvienu DELFI lasītāju, skatītāju, atbalstītāju un sadarbības partneri, novēlot vēl ilgus gadus kopā!