ISIC un ITIC karšu lietotājiem 'Delfi Abonements' par īpaši izdevīgu cenu
Latvijā vadošais ziņu medijs "Delfi" iestājas par ieinteresētu sabiedrību, un mums ir svarīgi rūpēties arī par zinošiem un informētiem jauniešiem un viņu pasniedzējiem, kas spēj pieņemt patstāvīgus lēmumus un veido Latvijas un mediju nozares nākotni. Lai šo vīziju īstenotu, visiem ISIC un ITIC karšu īpašniekiem piedāvājam iegādāties "Delfi Abonementu" par īpašu cenu – tikai viens eiro par četrām nedēļām veselu gadu.
"Delfi Abonements" sniedz iespēju piekļūt visam "Delfi" maksas saturam – "Delfi Plus", "Delfi Bizness" un MVP – un izbaudīt kvalitatīvas žurnālistikas pieredzi. ISIC un ITIC karšu īpašnieki īpašo piedāvājumu var aktivizēt līdz pat nākamā gada 1. septembrim un tas ir spēkā 13 periodus no abonementa iegādes brīža, pēc tam abonēšanas maksa paaugstināsies uz 9,99 eiro. Abonementu vari pārtraukt jebkurā sev ērtā laikā. Izmantojot šo piedāvājumu, ietaupīsi 90% no abonēšanas maksas, vienlaikus iegūstot oriģinālsaturu un analītiskas informācijas devu.
Mums ir svarīgi studenti un pedagogi!
"Delfi Abonements" par īpašu cenu visiem ISIC un ITIC karšu īpašniekiem
Tikai par 1 EUR par 4 nedēļām 9,99 EUR
Studentiem un pedagogiem "Delfi" oriģinālsaturs, kurā atrodamas gan reportāžas, gan prestižu ārvalstu mediju un autoru raksti, kā arī vizuālās stāstniecības projekti, portretintervijas, dzīvesstila raksti un raidījumi, kas aptver ļoti plašu tēmu loku, noderēs gan ikdienā, gan arī mācību procesā klasē vai auditorijā.

Līdz šim ISIC un ITIC karšu īpašniekiem piedāvājām abonēt "Delfi Plus" saturu par īpaši izdevīgu cenu. Šogad, padarot kvalitatīvu žurnālistiku vēl pieejamāku, kā arī vēl vairāk rūpējoties par Latvijas studentiem un pedagogiem, piedāvājam abonēt "Delfi Abonementu" 4 nedēļām par tieši tādu pašu cenu kā līdz šim "Delfi Plus". ISIC un ITIC lietotāji atzinīgi izsakās par "Delfi" maksas saturu un patiesi novērtē tā piedāvātās iespējas.

Vairāk par ISIC un ITIC īpašo piedāvājumu un tā izmantošanu uzzini šeit.
"Pirms daudziem, daudziem (daudziem, daudziem, daudziem) gadiem, kad es vēl studēju un dzīvoju kopmītnēs, visai bieži viesojos kādā istabiņā pie kursabiedrenēm, jo viņas abonēja avīzes. Es "parazitēju" – pati neabonēju nevienu avīzi, bet visu izlasīju pie viņām. Es jūs izaicinu – neesiet tādi kā es. Kļūstiet paši par "informācijas turētājiem", un, ticiet man, jūsos labprāt klausīsies draugi, kursabiedri un kolēģi, jo ar zinošiem cilvēkiem ir interesanti runāt. Bet tas vēl būtu mazākais – mēs visi kā sabiedrība esam ļoti ieinteresēti, lai studenti un mācībspēki būtu zinoši, aktuālajās norisēs ieinteresēti un aktīvi pilsoņi. Laikā, kad cenas pieaug krietni straujāk nekā mūsu algas, šis īpašais piedāvājums ir gluži vai atsvaidzinošs ar to, ka ir tik lēts. Liels apjoms aktuālas un noderīgas informācijas par simbolisku cenu – par to ir jāmaksā krietni mazāk, nekā pirms daudziem (daudziem, daudziem) gadiem manas kursabiedrenes maksāja par avīzēm."

Vita Dreijere, "Delfi Plus" redaktore

Mums ir svarīgi studenti un pedagogi!
"Delfi Abonements" par īpašu cenu visiem ISIC un ITIC karšu īpašniekiem
Tikai par 1 EUR par 4 nedēļām 9,99 EUR
"Bija vērts abonēt "Delfi" maksas saturu, un plānoju arī turpināt abonēt. Raksti bija pārsvarā saistoši un pielāgoti aktuālajiem notikumiem (īpaši patika nesenais raksts par Zaporižjas AES vēsturi). Studentam šis piedāvājums ir lētāks nekā līdzīga satura medijs. Vēl man ļoti patīk tā doma, ka es atbalstu Latvijas žurnālistiku. Tāpēc arī abonēju žurnālu "IR". Un, ja es tomēr nevienā no šiem avotiem neizlasu pat vienu rakstu (kas gadās tieši nekad), es tāpat varu justies tā, ka daru kaut ko labu."

Dāvis Matskins, Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes vides zinātnes students
"Delfi Abonementā" ietverti trīs maksas produkti. "Delfi Plus" ik mēnesi lasītājiem nodrošina vairāk nekā 120 oriģinālrakstu un video saturu par visdažādākajiem tematiem. Savukārt sporta medijs MVP ir visvairāk abonētais sporta medijs Latvijā, un tas lasītājiem ik mēnesi piedāvā analītiskus rakstus par sporta vēsturi, personībām un problemātiku. Jaunākais "Delfi" maksas produkts "Delfi Bizness" ik mēnesi lasītājiem nodrošina vairāk nekā 50 analītisku un aizraujošu rakstu par tehnoloģiju attīstību, finansēm, budžetu un nodokļiem, kā arī biznesa aktualitātēm Latvijā, Baltijā un pasaulē.

Abonements arī sniedz ievērojami ērtāku portāla lietojamību un pārskatāmību, jo abonentiem ir samazināts komercreklāmu apjoms, kā arī ir pieejama neierobežota piekļuve arhīvam, interaktīvajiem specprojektiem, "Delfi TV" raidījumiem un arī rakstu sērijām.
"Delfi" vīzija par ieinteresētu sabiedrību atspoguļojas atbalstā pedagogiem un jauniešiem, dažādi viņus motivējot un sniedzot iespējas attīstīties. "Delfi" ne tikai piedāvā īpaši izdevīgu cenu "Delfi Abonementa" iegādei visiem ISIC un ITIC karšu lietotājiem, bet arī jau ceturto gadu finansiāli atbalsta Latvijas Universitātes (LU) fondu, diviem izciliem un talantīgiem studentiem nodrošinot stipendiju 10 000 eiro apmērā un visus LU fonda stipendiātus līdz pat mācību gada beigām nodrošinot ar bezmaksas pieeju kvalitatīvai žurnālistikai un oriģinālam saturam, ko sniedz "Delfi Abonements". "Delfi" ik gadu arī organizē jauno žurnālistu skolu "Storygram", kuras ietvaros zinātkāriem un motivētiem jauniešiem ir iespēja gūt pirmo pieredzi žurnālistikā un ielūkoties mediju jomas ikdienā.