Kopā izdevīgāk. DELFI piedāvā jaunu abonementu ģimenēm
Turpinot maksas satura attīstību, vadošais medijs Latvijā DELFI šajā pavasarī piedāvā jaunu, lasītājiem daudz izdevīgāku abonēšanas pakalpojumu – Ģimenes abonementu, kas ļauj četriem lietotājiem izmantot pilnīgi visu DELFI maksas saturu un tā sniegtās priekšrocības par ļoti izdevīgu cenu.
Kā atklāj DELFI galvenā redaktora p.i. un "DELFI plus" redaktors Filips Lastovskis, abonenti novērtē portāla plašā autoru pulka darbu un to skaits arvien pieaug.
Filips Lastovskis
Galvenā redaktora p.i. un "DELFI plus" redaktors
Saku paldies visiem tiem 12 tūkstošiem DELFI maksas satura abonentu, ar kuriem kopā sākām 2021. gadu. Atbildēt, kas lasītājus interesē visvairāk, ir visai āķīgi, jo tēmu klāsts ir ārkārtīgi plašs. Tas sākas ar valdības darba analīzi un aizsniedzas līdz pat Marsa ekspedīcijām. Laikam tēmu vēriens arī man pašam palīdz skaidri formulēt, kāpēc kļūt par ģimenes abonementa īpašnieku, – tajā sev noderīgo un aizraujošo varēs atrast ne tikai mamma vai tētis, bet arī mazdēls, omamma un citi radi.
Kādas ir Ģimenes abonementa priekšrocības?
Saturs
Piekļuve gan "DELFI plus", gan MVP, gan "Delfi Bizness" saturam pilnā apmērā visiem četriem abonementa lietotājiem
1
Viens maksājums
Viens automātiskais maksājums četriem lietotājiem.
2
Cena
Daudz izdevīgāka cena, nekā abonējot individuāli vai katru produktu atsevišķi.
3
Jaunumi
Ģimenes abonementa cena paliks tā pati, bet jau tuvākajā laikā tā lietotāji varēs piekļūt arī DELFI jaunajiem maksas produktiem.
4
"Abonē DELFI maksas saturu visai ģimenei tikai par 11.99 eiro uz četrām nedēļām (pirmos trīs abonēšanas periodus, pēc tam 14,99 eiro/4 nedēļas 4 lietotājiem)!"
Lasītāju atzinību novērtē arīdzan MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons – vēl jo vairāk tāpēc, ka jaunā sporta medija ieviešana pērnvasar sakrita ar laiku, kad pandēmija bija pieņēmusies spēkā un citu pēc citas karināja treknas "stopzīmes" pasaules un pašmāju sportā, tādēļ tas bija pamatīgs izaicinājums.
Ingmārs Jurisons
MVP galvenais redaktors
MVP arī šajā situācijā izdevās uzrunāt savus lasītājus, kuru skaits jau tuvojas otrajam tūkstotim. Aizraujoši stāsti un padziļināta analīze, jēgpilnas intervijas un piparoti ekspertu komentāri, saistošākās personības un maz zināmas vēstures lappuses – kaut ko tieši sev MVP regulāri atrod gan rūdīts sporta fans, gan vienkāršs svētdienas līdzjutējs. Gargabalnieks Laimonis Skadiņš, biatlonists baņķiera uzvalkā Krists Eiduks vai Kristaps Porziņģis virs NBA stīpas... – katrs no viņiem ir unikāls un katrs – mūsējais! Hokeja čempionāts, vasaras un drīz pēc tam arī ziemas olimpiskās spēles – tuvākā gada laikā mūs sagaida vairāki sporta notikumi, kas tradicionāli pulcē pie ekrāniem visu ģimeni, un kad vēl, ja ne tagad, – ir izcils brīdis pievienoties mūsu lasītāju pulkam, izmantojot Ģimenes abonementa sniegtās iespējas.
Cik maksā Ģimenes abonements?
Iespējams izvēlēties starp divu veidu abonementiem – četru nedēļu un gada abonementu. Izvēloties četru nedēļu abonementu, maksa par pirmajiem trim abonēšanas periodiem jeb 12 nedēļām četriem cilvēkiem būs 11,99 eiro, bet pēc tam – 14,99 eiro.

Savukārt gada abonements četriem cilvēkiem par pirmo gadu izmaksās 99,99 eiro, bet nākamie – 109,99 eiro. Šīs cenas ir fiksētas, un arī piekļuve jaunajiem maksas produktiem, kurus plānots izveidot jau šajā gadā, tiks pievienota Ģimenes abonementa lietotājiem bez papildu maksas.
1
Kādi ir Ģimenes abonementa nosacījumi?
Abonementa īpašnieks iegādājas piekļuvi un pēc tam ielūdz vēl trīs lietotājus pievienoties, vienkārši un ērti nosūtot ielūgumus uz e-pastu. Abonēšanas periodam beidzoties, notiek automātiskais maksājums, izmantojot abonementa īpašnieka reģistrēto bankas karti. Īpašnieks var gan ielūgt lietotāju, gan arī atsaukt ielūgumu. Tāpat abonēšanu var pārtraukt jebkurā brīdī – nav nekādu ilgtermiņa saistību vai pienākumu.
2
Kāpēc Ģimenes abonements
ir laba izvēle?

Līdzīgi kā, piemēram, tāda pirmās nepieciešamības prece kā lielā piena paka mājsaimniecībai ir daudz izdevīgāka cenas un ietilpības ziņā, arī Ģimenes abonements finansiāli un saturiski ir ērtāks un izdevīgāks par individuālo. Tas pirmajiem trim abonēšanas periodiem jeb 12 nedēļām vienam lietotājam izmaksā 3 eiro par četrām nedēļām, savukārt pēc tam – 3,75 eiro. Patlaban individuālā abonementa cena komplektam ir 9,99 eiro par četrām nedēļām.
3
Turklāt ģimene šajā gadījumā nebūt nenozīmē tikai asinsradiniekus, bet gan ko krietni plašāku – DELFI izpratnē ģimene ir savējie, proti, cilvēki, kas tev rūp, ar kuriem kopā ir interesanti un vēlies dalīties saistošās, vērtīgās un izdevīgās lietās, skaidro Andra Briekmane, DELFI maksas satura vadītāja.
Andra Briekmane
DELFI maksas satura vadītāja
DELFI Ģimenes abonementa ideja ir tieši tāda: parūpēties par tiem, kas tev ir dārgi un nozīmīgi, – mīļotajiem cilvēkiem, draugiem, vecākiem, brālēniem ārzemēs, kas paši kādu iemeslu dēļ nevar Latvijas saturu abonēt. Iespēju ir ļoti daudz. Mūsu egoistiskajā un vientulīgajā laikmetā rūpes par citiem, manuprāt, ir īpaši nozīmīgas un atbalstāmas. To arī vēlamies stimulēt. Jaunais abonēšanas veids būs ērts tiem, kas DELFI maksas saturu abonē, piemēram, vecākiem, kas varbūt elektroniskos maksājumus ikdienā neveic, bet interesējas par visu apkārt notiekošo. Šādi ar vienu maksājumu, pat esot tālu prom, par izdevīgu cenu pie kvalitatīva satura tiksiet visi.