Lai augtu, jāzina. DELFI piedāvā jaunu mediju – 'Delfi Bizness'
Gādājot par vēl kvalitatīvāku, interesantāku un ikdienā noderīgāku saturu ar pievienoto vērtību mūsu lasītājiem, "Delfi Bizness" šopavasar piedzīvo izmaiņas, kļūstot par mediju, kas biznesa un ekonomikas norises vērtēs plašāk un dziļāk, turpinot strādāt ar lielu atbildību pret savu lasītāju.
Mēs zinām, ka mūsu lasītājs ir ieinteresēts, uzņēmīgs, zinātkārs, uz izaugsmi tendēta personība ar interesi par biznesa un ekonomikas aktualitātēm, norisēm un nākotnes tendencēm Latvijā un pasaulē. Tādēļ, piepulcinot mūsu komandai jaunus spēkus, veicot dizaina un saturiskās izmaiņas, "Delfi Bizness" komanda strādās, lai mūsu valsts kļūtu par pilnvērtīgu pievienotās vērtības ekonomiku, lai visu kopīgā un katra personiskā labklājība palielinātos. Jaunais "Delfi Bizness" ir par bagātu Latviju. Par Latviju, kurā bagātība ir radītās vērtības atspoguļojums, un to var panākt tikai tad, ja netiek kalpots kāda individuālajām interesēm.
""Delfi Bizness" komandu vieno pārliecība – lai augtu, jāzina. Tieši tāpēc mēs vēlamies radīt saturu ar pievienoto vērtību, rosināt padziļinātu izpratni, sniegt plašas un ikdienā izmantojamas zināšanas, veicināt viedokļu apmaiņu un iedvesmot jaunu ideju realizācijai,"
biznesa medija virzienu ieskicē "Delfi Bizness" galvenā redaktore Andra Briekmane.
Jaunais "Delfi Bizness" publicēs padziļinātus materiālus un viedokļus par uzņēmējdarbībai, ekonomikai un atsevišķām nozarēm nozīmīgām tēmām. Satura projektos un publikāciju sērijās mēs no dažādām perspektīvām aplūkosim Latvijas biznesa vides aktualitātes un nākotnes iespējas. Mēs analizēsim datus, identificēsim tendences, meklēsim kopsakarības un aplūkosim dažādus valsts un ekonomikas attīstības scenārijus. Mēs veicināsim viedokļu apmaiņu, kā arī palīdzēsim apgūt jaunas zināšanas un lietot tās praksē.
"Delfi Bizness" komanda:
Žurnālistikā esmu jau kopš 2007. gada. Viena no pirmajām darbavietām bija "Dienas Bizness", kur rakstīju gan par tūrismu un tirdzniecību, gan līderiem, kas guvuši panākumus ārzemēs un atgriezušies sevi realizēt Latvijā, kā arī vadīju diskusijas ar uzņēmējiem. Tuvākā tēma man vienmēr bijusi tūrisms. Esmu strādājusi Latvijas Universitātē, kā arī rakstījusi dažādiem drukātajiem žurnāliem. Sešus gadus esmu redaktore DELFI, bet pēdējo pusotru gadu vadīju mūsu maksas satura produktus, kas deva arī visai praktisku pieredzi biznesa norisēs. Mani aizrauj jaunas idejas un izaicinājums kopā ar talantīgu komandu radīt ko citiem interesantu un noderīgu. Tādu noteikti redzu mūsu jauno interneta žurnālu "Delfi Bizness".
Andra Briekmane
"Delfi Bizness" galvenā redaktore
Kopš 2001. gada esmu strādājusi dažādos Latvijas drukātajos un interneta medijos, veidojot materiālus par ekonomiku, uzņēmējdarbību un finansēm. Visilgākais laiks aizvadīts biznesa medijā "Dienas Bizness". 2020. gadā pievienojos DELFI Biznesa ziņu nodaļai. DELFI rakstu par dažādām tēmām un nozarēm, bet man pašai sirdij tuvākie ir stāsti par spožiem Latvijas uzņēmumiem un interesantām biznesa idejām, kas nes Latvijas vārdu pasaulē.
Lelde Petrāne
"Delfi Bizness" redaktore
Žurnālistikā strādāju jau kopš 2005. gada, kad pēc studijām Banku augstskolā sāku biznesa ziņu žurnālistes darbu ziņu aģentūrā LETA. Pāris gadu vēlāk likumsakarīgi ceļš aizveda uz laikrakstu "Dienas Bizness", kur sākotnēji kā pielikuma "Investors" redaktore rakstīju par norisēm investīciju jomā, vēlāk tēmu loks paplašinājās un pamatā aptvēra banku sektoru un makroekonomiku, taču laika gaitā esmu veidojusi publikācijas par dažādām citām ekonomikas jomām gan biznesa portālam, gan laikrakstam. Tā kā zināšanas esmu apguvusi Banku augstskolā, īpaša interese ir par tēmām, kas saistītas ar bankām, finansēm un ekonomikas norisēm.
Žanete Hāka
"Delfi Bizness" redaktore
Žurnālistikā esmu kopš 2008. gada, manas tēmas ir bizness un ekonomika, par ko esmu rakstījusi izdevumiem "Dienas Bizness", "Diena", "Latvijas Avīze", "Kapitāls", "IR Nauda" un citiem. DELFI strādāju kopš 2018. gada. Rakstu par ekonomiku un biznesu plašā kontekstā, galvenokārt pievēršoties analītikai.
Dace Skreija
"Delfi Bizness" redaktore
DELFI komandai esmu pievienojusies pavisam nesen, 2021. gada aprīlī. Savulaik esmu strādājusi laikrakstā "Dienas Bizness", biju Pielikumu nodaļas redaktore, un, kā jau biznesa izdevumā, nācās sekot līdzi dažādām nozarēm, uzņēmēju gaitām, idejām un to realizācijai, tendencēm ekonomikā. Ilgus gadus esmu interesējusies, rakstījusi par norisēm nekustamā īpašuma tirgū, par iecerēm un projektiem, novitātēm, problēmām un risinājumiem. Gan šī joma, gan uzņēmējdarbība kopumā man joprojām šķiet gana aizraujoša.
Ingrīda Drazdovska
"Delfi Bizness" redaktore
Līdz šim esmu rakstījis laikrakstam "Diena", žurnāliem "SestDiena" un "IR", esmu sadarbojies ar Latvijas Radio un zīmējis ilustrācijas un komiksus sabiedrisko mediju portālam "Lsm.lv". Biznesa un ekonomikas jomā mani interesē jautājumi, kas saistīti ar tehnoloģijām, aprites ekonomiku un ilgtspējīgu, videi draudzīgu risinājumu ieviešanu privātajā un publiskajā sektorā.
Raivis Vilūns
"Delfi Bizness" redaktors
Kā žurnāliste un redaktore strādāju jau 20 gadus. Esmu izmēģinājusi spēkus dažādos žanros un lomās radio, televīzijā, interneta portālos un preses izdevumos (žurnālos, avīzēs). Ir bijis daudz interviju ar uzņēmējiem, un ne tikai ar vietējiem.
Aiz katras "sausās" statistikas, likumiem vai noteikumu normām stāv vienkāršs cilvēks, viņa ģimene vai uzņēmums, tāpēc savā darbā portālā "Delfi" plānoju no sarežģītas un šķietami garlaicīgas informācijas veidot skaidri saprotamus rakstus dažādām situācijām uzņēmējdarbībā, par varas iestāžu pieņemto lēmumu ietekmi uz konkrētu nozari un biznesu. Ar šiem materiāliem mans mērķis ir saredzēt katra uzņēmēja īpašo situāciju.
Poļina Elksne
"Delfi Bizness" redaktore
"Delfi Bizness" būs interaktīvs. Mēs piedāvāsim jaunus formātus un veidus, kā pasniegt informāciju, – no ilustrācijām, datu vizualizācijas un informācijas dizaina līdz integrācijai ar DELFI TV, dažādiem video formātiem un pat komiksiem, kas ļaus uzņēmējiem un biznesa profesionāļiem vieglāk uzzināt aktuālo, izprast notiekošo un realizēt biznesa un izaugsmes mērķus.
"Tāpat mūsu medijā turpmāk varēsiet lasīt arī vienas no Latvijā zinošākajām speciālistēm Andas Aseres rakstus par "startup" jeb jaunuzņēmumu iespējām un tendencēm, investīciju eksperta Kaspara Peisenieka analīzi par Baltijas uzņēmumu veiksmēm un neveiksmēm biržā, ik mēnesi Lietuvas un Igaunijas "Delfi" biznesa nodaļu kolēģi speciāli "Delfi Bizness" sagatavos apskatus par savā valstī aktuālo ekonomikā un uzņēmējdarbībā, kas, manuprāt, būs ļoti noderīga informācija Latvijas biznesa pārstāvjiem, ko pašlaik nepiedāvā citi mediji, bet kas ļauj skatīties plašāk. Šī ir tikai neliela daļa no ārštata autoriem, ko esam piesaistījuši, lai saviem lasītājiem sagatavotu pēc iespējas plašāku un noderīgāku saturu,"
ieceres ieskicē Andra Briekmane.
Gan "Delfi Bizness", gan visa DELFI komanda ir pārliecināta, ka zinoša, uzņēmīga un kopējā labklājībā ieinteresēta sabiedrība ir būtisks priekšnoteikums mūsu valsts neatkarīgai pastāvēšanai un ilgtermiņa izaugsmei.

Arī turpmāk daļa "Delfi Bizness" satura lasītājiem būs pieejama bez maksas, bet abonenti saņems piekļuvi vairāk nekā 50 maksas rakstiem mēnesī: biznesa veiksmes un kļūdas, analītika, pieredzē balstīti padomi, investīciju ieteikumi, uzņēmumu topi, datu analīze, multimediāli projekti, interaktīvi risinājumi, plaša informācija par uzņēmējdarbības pieredzi un iespējām visā reģionā un citas plašu auditoriju interesējošas tēmas.
Vairāk par DELFI maksas satura produktu abonementiem un izdevīgiem piedāvājumiem gan individuālajiem lasītājiem, gan uzņēmumiem
Izvēlies savu abonementu
* pirmie trīs maksājumi, pēc tam tiks veikts automātiskais maksājums 9.99 eiro/4 nedēļas, ja vien nebūsi pārtraucis abonementu
par 4 nedēļām
4.99 EUR*
  • Vairāk nekā 50 raksti mēnesī;
  • Analītiski un aizraujoši par biznesu Latvijā, Baltijā un pasaulē;
  • Uzņēmumu topi, ārvalstu ekspertu viedokļi un vizuālā stāstniecība.
15.97 EUR
9.99 EUR*
par 4 nedēļām
Lasi visu DELFI maksas saturu bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē
* pirmie trīs maksājumi, pēc tam tiks veikts automātiskais maksājums 11.99 eiro/4 nedēļas, ja vien nebūsi pārtraucis abonementu
Lai augtu, jāzina.