Lai augtu, jāzina!
Ko 'Delfi Bizness' izaudzējis, sagaidot savu pirmo dzimšanas dienu
21. maijā apritēja tieši gads, kopš "Delfi Bizness" piedzīvoja pārmaiņas, kļūstot par mediju, kas biznesa un ekonomikas norises sāka vērtēt vēl plašāk, dziļāk un analītiskāk. Papildinot redakcijas komandu un satura klāstu, "Delfi Bizness" jau gadu piedāvā gan bezmaksas saturu, gan padziļinātu biznesa un ekonomikas žurnālistiku par abonēšanas maksu.
"Delfi Bizness" redakcijas komanda ir par bagātu Latviju, kurā bagātība ir radītās vērtības atspoguļojums, ko veido zinoši un izglītoti uzņēmēji, jo mēs ticam – lai augtu, jāzina. Lai jūs zinātu, mēs radām tam atbilstošu saturu, audzējot jūsu un savas zināšanas. Gada laikā esam izaudzējuši gan ļoti vērtīgu saturu, gan vēl vērtīgāku abonentu skaitu, kas liek domāt – mēs ejam pareizajā virzienā. Šobrīd "Delfi Bizness" ir gan lasītākais, gan abonētākais biznesa medijs Latvijā, kura ikmēneša auditorija ir vairāk nekā 260 tūkstoši latviešu valodā un vairāk nekā 200 tūkstoši krievu valodā.
"Pagājis gads, kopš "Delfi" biznesa sadaļā piedāvājam arī abonējamu saturu. Pašlaik biznesa saturam ir vairāk nekā 2500 abonentu, kas ir daudz vairāk nekā tiem dažiem drukātajiem biznesa medijiem, kurus vēl izdod Latvijā. Manuprāt, tas liecina, ka šajā nodaļā strādā labākie ekonomikas jautājumu žurnālisti valstī, un milzīgs paldies jums, kolēģi, par paveikto. Ir skaidrs, ka mēs pie šī abonentu skaita neapstāsimies, arvien precīzāk pētīsim, ko vēlas uzzināt gan uzņēmēji, gan citi lasītāji, kurus aizrauj tautsaimniecības temati, un tas viss kalpos par pamatu kvalitatīvam saturam," pauž Ingus Bērziņš, "Delfi" mediju grupas galvenais redaktors.
"Delfi Bizness" saturs vēsta par tehnoloģiju attīstību, finansēm, valstu un mājsaimniecību budžetiem un nodokļiem, kā arī par aktuālo biznesa vidē gan Latvijā, gan pasaulē. Esam izveidojuši īpašas rubrikas, kurās var iepazīties ar visu "Delfi Bizness" maksas saturu.

Rubrikā "Personība biznesā" katru svētdienu tiek izcelta viena Latvijas biznesa personība, kas ar savu darbu sniedz ieguldījumu kāda konkrēta uzņēmuma, kā arī kopējās Latvijas biznesa vides un ekonomikas attīstībā.
Savukārt "Biznesa mācībās" iespējams iepazīties ar nozares profesionāļu padomiem, lai nākotnē izvairītos no "apdedzināšanās".
Regulāri tiek veidoti arī dažādi "Delfi Bizness" topi, kuros apkopota informācija par labākajiem uzņēmumiem gan konkrētās nozarēs, gan Latvijā kopumā, kā arī apkopotas dažādu nozaru un biznesa vides tendences.
"Zīmola stāstos" vari uzzināt vairāk par to, kā radušies pasaulē zināmākie zīmoli un kādu ietekmi tie atstājuši uz pasauli.
Ik otrdienu "Delfi Bizness" ir pieejama jauna raidījuma "Nākotnes kapitāls" epizode, kurā "Delfi" valdes priekšsēdētājs Konstantīns Kuzikovs un "Delfi Bizness" žurnālists Raivis Vilūns tiekas ar finanšu ekspertiem, analizē notikumus investīciju pasaulē un spriež gan par klasiskajiem, gan modernajiem investīciju rīkiem. Raidījuma vadītāji ne tikai runā, bet arī investē paši, lai noskaidrotu, kas ir ienesīgāks – klasiskie, globālie tirgi vai straujāk augošie, riskantie finanšu instrumenti.
Katru dienu rakstām par konkrētajā brīdī aktuālajiem tematiem. Apskatām aktualitātes Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu darbā, jo Latvijas uzņēmēji, īpaši jaunie censoņi, spēj ātri reaģēt uz aktualitātēm un piedāvāt risinājumus aktuālām problēmām, kas skar visu sabiedrību. Īpašu uzmanību pievēršam arī nekustamā īpašumā jomai, kas no daudziem aspektiem ir saistoša gan Latvijas biznesa videi, gan iedzīvotājiem. Tāpat ik nedēļu "Delfi Bizness" publicē komiksus par ekonomikas, ģeopolitikas un biznesa norisēm gan Latvijā, gan pasaulē.
Gada laikā arī "Delfi Bizness" abonēšanas piedāvājums ir mainījies un kļuvis ērtāk pieejams plašākai auditorijai, ko ir novērtējuši gan individuālie abonenti, gan uzņēmēji, kuriem "Delfi Bizness" saturs ir kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Ik mēnesi vairāk nekā 50 analītiski un aizraujoši raksti par biznesu Latvijā, Baltijā un pasaulē, turklāt ar samazinātu reklāmu apjomu pieejami gan par ikmēneša maksājumu, gan ar īpaši izdevīgu piedāvājumu gada abonementam, kas ļauj ietaupīt 50% no abonēšanas maksas. Uzzini vairāk par "Delfi" abonēšanas piedāvājumiem vai abonē uzņēmumam.
Paldies visiem "Delfi Bizness" abonentiem, ka atbalstāt kvalitatīvu žurnālistiku! "Delfi Bizness" komanda turpinās strādāt, lai jūs zinātu par uzņēmību, tālredzību, bagātību un vērtību!
Lai augtu, jāzina.