Sporta medijs MVP nominēts prestižai mediju balvai
Šī gada 8. martā tika paziņoti Starptautiskās Ziņu mediju asociācijas (INMA) mediju balvas "Global Media Awards 2022" finālisti, un to vidū, kā vienīgais no Baltijas, ir arī Latvijā visvairāk abonētais sporta medijs MVP, kas tika nominēts kategorijā "Labākais abonēšanas nišas produkts starp nacionālajiem zīmoliem" ("Best Subscription Niche Product" (National Brands)).
Nominanti, kas iekļuvuši finālā, tika izziņoti 20 dažādās kategorijās. Sešās no tām pieteikumus šogad pieņēma pirmoreiz. No 854 pieteikumiem, kas tika iesniegti no 46 pasaules valstīm, kopumā tika izziņoti 333 finālisti. Dažādās kategorijās visvairāk nomināciju šogad ieguvusi Indija (60), kam seko Amerikas Savienotās Valstis (31) un Austrija (30).

Mediju pieteikumos šogad dominējošā bija pandēmijas tēma, taču ne mazāk aktuālas bija arī citas – par veselību, klimata pārmaiņām, kā arī veidiem, kā labāk uzrunāt mileniāļu paaudzi ar dažādu koncertu, konkursu, balvu, tehnoloģiju un mūzikas starpniecību.

Uzvarētāji 20 nominācijās virtuālā apbalvošanas ceremonijā tiks noskaidroti 9. jūnijā. Starptautiskās ziņu mediju asociācijas "Global Media Awards" balva mediju vidē uzskatāma par atzinības un prestiža simbolu. To pasniedz jau kopš 1937. gada.

MVP, kas šobrīd jau kļuvis par visvairāk abonēto sporta mediju Latvijā, dienasgaismu ieraudzīja 2020. gada 2. jūlijā. Nedaudz vairāk nekā pusotra gada laikā MVP abonentu skaits jau pārsniedzis 4000, kas nozīmē ne tikai sasniegtus sākotnēji izvirzītos mērķus, bet arī strauju virzību pretī nākamajam – tuvāko trīs gadu laikā šo skaitli vismaz dubultot.
Ingmārs Jurisons
MVP galvenais redaktors.
"Nenoliedzami, ir patīkami saņemt šādu novērtējumu starptautiskā mērogā, taču pats lielākais novērtējums arvien ir augošā lasītāju atsaucība, kas apliecina, ka esam uz pareizā ceļa. MVP kopumā publicēto materiālu skaits šomēnes pārsniedz piecus simtus, un tie pieejami ikvienam mūsu abonentam. Tas ir stabils pamats, uz kā būvēt izaugsmes plānus nākotnei. MVP ir dzimis un audzis izaicinājumu pilnā laikmetā, taču skatos uz to kā uz rūdījumu, kas mūs dara tikai stiprākus. Tagad vien jāturpina strādāt, lai to apliecinātu"
MVP radošo komandu veido plašs autoru loks. Tie ir savas jomas līderi Latvijā – pieredzējuši analītiskās un pētnieciskās žurnālistikas eksperti, kā arī žurnālisti, kuri, gadu gaitā nostiprinot savu pieredzi, darbojušies un joprojām turpina darboties arī citos sporta izdevumos un spēj piedāvāt kvalitatīvus rakstus un viedokļus.

Katru mēnesi MVP saviem abonentiem piedāvā 25–30 oriģinālrakstus par sporta vēsturi, personībām un problemātiku. Tāpat arī skatāms raidījums "MVPersonība", kurā MVP redaktors Jānis Freimanis sarunājas ar nozīmīgām Latvijas sporta personībām.

Piedāvājam ieskatīties Ingmāra Jurisona un Jāņa Freimaņa video intervijās un uzzināt vairāk par abiem žurnālistiem, kuri stāv aiz abonentu iemīļotā sporta medija.
Abonē MVP saturu un lasi bez ierobežojumiem jebkurā ierīcē!