Raidījums 'Spried ar DELFI' papildina komandu ar jaunu vadītāju
No novembra "Delfi TV" skatītāju iecienītā raidījuma "Spried ar Delfi" vadītāju komandu papildinās žurnāliste Alina Lastovska. Raidījumā arī turpmāk katru darba dienu būs skatāmas diskusijas un intervijas par sabiedrībā aktuāliem notikumiem un tematiem dažādās jomās. "Mani vienmēr interesējuši ne tikai paši notikumi, bet arī iemesli, kādēļ tie notiek, un sekas, ko tie varētu izraisīt. Diskusijas ir lielisks veids tā noskaidrošanai, uzklausot dažādu viedokļu paudējus. Mana pieredze ļauj uzdot tiešus jautājumus, lai katrs "Delfi TV" skatītājs sadzirdētu svarīgāko," norāda žurnāliste.
Alina žurnālistikā darbojas teju 11 gadus. Strādājot nacionālajā informācijas aģentūrā LETA, viņa ziņojusi par vēlēšanām, valdības veidošanas sarunām, sekojusi līdzi Saeimas lēmumiem, valsts budžeta pieņemšanai un citām politikas norisēm. Darbojoties žurnāla "Forbes" Latvijas izdevuma galvenās redaktores amatā, viņa veidojusi dažādus uzņēmumu reitingus, savukārt kopā ar Latvijas Televīzijas raidījuma "Šodienas jautājums" komandu izdevušies plaši citēti raidījumi.
"Darbs šajos plašsaziņas līdzekļos devis daudzveidīgu pieredzi un iespēju mācīties no pieredzējušiem kolēģiem. Tāpat man vienmēr paticis iesaistīties dažādos projektos, izmēģināt jaunus formātus un platformas, veidojot saistošu saturu skatītājiem un lasītājiem. Esmu pārliecināta, ka kopā ar "Delfi TV" komandu mums izdosies veidot kvalitatīvas un saistošas sarunas par svarīgākajām norisēm Latvijā, lai skatītāji gūtu objektīvu un pilnvērtīgu informāciju," uzsver "Spried ar Delfi" jaunā vadītāja.
Jāpiebilst, ka līdzšinējā "Spried ar Delfi" vadītāja Monika Cālīte ir izvēlējusies uz laiku pamest žurnālistiku, lai pievērstos citiem izaicinājumiem. "Man bija patiess prieks un pagodinājums būt par raidījuma "Spried ar Delfi" vadītāju, pie viena sarunu galda pulcējot dažādu viedokļu pārstāvjus, kas ļāva skatītājiem spriest par sabiedrībā aktuālām norisēm, tostarp diskusijās par mākslas brīvības robežām, dzīvnieku tiesībām un satiksmes izmaiņām Rīgas ielās. Uz laiku atstāšu žurnālistes amatu, tomēr, visticamāk, drīzumā atkal tiksimies ar skatītājiem jaunos, aizraujošos projektos," norāda Monika.

Pārējā raidījuma vadītāju komanda turpinās darboties nemainīgā sastāvā – ikdienā jūsu ekrānos būs redzams pieredzējušais žurnālists Andris Auzāns, savukārt sportam veltītos raidījumus turpinās vadīt "Delfi" Sporta nodaļas redaktors Uldis Strautmanis, bet kultūras dzīvei turpinās pievērsties Edgars Bāliņš, kurš raidījuma komandai pievienojās šovasar.

Arī turpmāk "Spried ar Delfi" katru darba dienu pulksten 12 vēstīsim par nedēļas un mēneša svarīgākajām aktualitātēm. Raidījums pieejams visiem "Delfi" lietotājiem tiešraidē, kā arī sociālajos tīklos "Facebook" un "YouTube", bet atkārtojumos – telekanālā "Re:TV". Raidījumu arhīvs un būtiskākā tajos izskanējušā satura rādītājs joprojām būs pieejams visiem "Delfi plus" abonentiem.

"Delfi TV" turpina darbu pie jaunu un aizraujošu televīzijas raidījumu izveides, tādēļ jau tuvākajos mēnešos ziņosim skatītājiem par gaidāmajiem papildinājumiem mūsu saturā.
Jautājumus par aktuālajiem tematiem, kurus vēlaties uzdot raidījumu dalībniekiem, aicinām sūtīt uz e-pasta adresi: spried@delfi.lv