Turpmāk vēl izdevīgāk! 'Delfi' veic izmaiņas abonēšanas piedāvājumā
Lai padarītu kvalitatīvu žurnālistiku vēl vieglāk pieejamu, "Delfi" veic izmaiņas abonēšanas piedāvājumā, kas nu būs draudzīgāks gada abonementa iegādē, kā arī turpmāk vienu "Viss Delfi saturs" abonementu par to pašu cenu varēs izmantot divi lietotāji. Un tas viss – ar samazinātu reklāmu apjomu!
Abonēšanas cenu izmaiņas ir īpaši labvēlīgas gada abonementu iegādei. Ja agrāk par produkta četrām nedēļām bija jāmaksā sākot no 2,99 eiro un gadā 29,99 eiro, tad tagad produkts par četrām nedēļām maksā 3,99 eiro, bet gada abonementa cena paliek nemainīga – 29,99 eiro.

Mūsu absolūts jauninājums –"Viss Delfi saturs" ("Delfi Plus", "Delfi Bizness" un MVP) abonementam par to pašu cenu varēs pievienot papildu lietotāju. Ne mazāk svarīgi – visiem "Viss Delfi saturs" abonentiem ir samazināts reklāmu apjoms, neierobežota piekļuve arhīvam, interaktīvajiem specprojektiem, "Delfi TV" raidījumiem un vizuālās stāstniecības rakstu sērijām.

Turklāt visiem produktu veidiem un termiņiem katram jaunam lietotājam tiks piedāvāta iepazīšanās cena vienam periodam katram produktam. Savukārt pašreizējiem abonentiem cenas saglabājas līdz brīdim, kad viņi izvēlas abonementu pārtraukt vai pāriet uz citu abonementa veidu.

Arī turpmāk "Delfi" abonēšanas saturs būs pieejams uzņēmumiem. Starp lielākajiem korporatīvajiem klientiem ir uzņēmumi privātajā sektorā, vēstniecības, valsts un pašvaldību iestādes un kapitālsabiedrības, lielākās Latvijas bankas un citi uzņēmumi. Starp "Delfi" abonentiem patlaban ir vairāk nekā 260 korporatīvie klienti, kuriem ir vairāk nekā 2500 abonentu.


"Sekojot līdzi pasaules tendencēm, "Delfi" abonēšanas piedāvājums ir piedzīvojis pārmaiņas, lai turpmāk mūsu lietotājiem būtu skaidrāka izvēle starp produktiem, to termiņiem un cenām. Esam optimizējuši abonēšanas kombināciju iespējas, sekojot labākajiem pasaules piemēriem digitālā satura abonēšanas jomā, un turpmāk piedāvāsim iegādāties vai nu atsevišķu produktu, vai visu "Delfi" abonēšanas saturu vienkopus par ļoti izdevīgu abonēšanas maksu. Plānojot papildināt abonēšanas saturu un sniegtos pakalpojumus abonentiem, vēlamies vienkāršot izvēles iespējas un mudināt lietot visu "Delfi" saturu ērti un bez ierobežojumiem."


Maira Meija, "Delfi" Biznesa attīstības un abonēšanas nodaļas vadītāja


"Prieks, ka tik daudzi lasītāji uzticas mums un abonējot parāda, ka uzskata – mūsu žurnālistika ir tā vērta. Vērojot tendences visā pasaulē, tai skaitā tepat Skandināvijā un abās pārējās Baltijas valstīs, var droši teikt – tuvāko dažu gadu laikā katrā trešajā vai ceturtajā ģimenē digitāli abonēs kādu ziņu mediju. "Delfi" cenšas ar godprātīgu un dziļu saturu parādīt, ka mēs esam tā vērti. Jāsaka paldies arī Latvijas valstij, kas pērn, samazinot PVN likmi digitālajiem medijiem, ļauj mums lasītājiem piedāvāt draudzīgākas cenas un iespējas ieguldīt vēl vairāk laba satura radīšanā. Pievērsiet uzmanību visiem jaunajiem TV raidījumiem, kuri startē šā gada februārī! Nenožēlosit!"


Ingus Bērziņš, "Delfi" mediju grupas galvenais redaktors
Ja rodas kādi jautājumi vai vēlies ko precizēt par jauno abonēšanu, raksti: konts@delfi.lv!