Laimīga seksuālā dzīve

Laimīga seksuālā dzīve 

Intīmā dzīve ir jautājums, par ko bieži baidāmies runāt un vaicāt. Tomēr tas nenozīmē, ka par to nedomājam. Saskaņa pārim nepieciešama gan ikdienišķu jautājumu risināšanā, gan guļamistabā. Kā runāt ar partneri par šo šķietami neērto tematu? Kāpēc tas nepieciešams? Cik nepieciešama laimīga seksuālā dzīve ir laimīgai ikdienai un saskanīgām attiecībām?

Sarunu vadīs klīniskā psiholoģe un psihoterapijas speciāliste Inese Putniece un psihoterapeits Māris Siliņš.

Pasākums notiek interneta žurnāla "Viņa.lv" organizētā pasākumu cikla “Sarunas spēkam” ietvaros, kurā kopā ar profesionāliem psihoterapeitiem un citiem uzticamiem un pieredzējušiem padomdevējiem meklējam atbildes sasāpējušiem attiecību jautājumiem un dzīves situācijām.

Pasākumā laipni gaidīti gan pāri, gan indivīdi. Pasākuma norise netiks filmēta, un apmeklētājiem tiek garantēta pilnīga konfidencialitāte.

Inese Putniece
Inese Putniece
Inese Putniece, klīniskā psiholoģe un sertificēta psihoterapijas speciāliste
Inese Putniece, klīniskā psiholoģe un sertificēta psihoterapijas speciāliste

Papildus individuālām psihoterapijas sesijām pieaugušajiem, sniedz konsultācijas bērnu vecākiem un pasniedz lekcijas par bērnu nevardarbīgu audzināšanu. Eiropas Psihoterapijas asociācijas (EAP) pārstāve Latvijā un Latvijas Psihoterapeitu Biedrības pārstāve Eiropā, Latvijas Psihodinamiskās Psihoterapeitu biedrības (LPPB) valdes priekšsēdētāja.

Māris Siliņš
Māris Siliņš
Māris Siliņš, psihoterapeits
Māris Siliņš, psihoterapeits

Māris Siliņš ir aktīvs 90-to gadu "seksuālās atmodas" dalībnieks, kas piedalījies dažādos ar seksualitāti saistītos sabiedriskos projektos. Patreiz sadarbojas ar fondu "Libido of life". Studējis psihoanalītisko un Junga analītisko psihoterapiju un ikdienā strādā kā individuālais un pāru psihoterapeits.

Tags

Sarunas spēkam Attiecības Attiecības ģimenē Mīlestība Sekss
  • kad:

  • kur:

    SPIIKIIZI, Krišjāņa Valdemāra iela 17a, Rīga
  • Biļetes cena:

    Standarta cena:
    25 Eur vienai personai
    40 Eur divām personām
  • svarīgi:

    Vietu skaits pasākumā ierobežots.