Pievienojies Baltijā lielākajai transporta un loģistikas komandai
Pievienojies Baltijā lielākajai transporta un loģistikas komandai
PATA grupai ir Baltijā lielākais meža nozares specializētās tehnikas autoparks, kas ļauj efektīvi plānot un nodrošināt koksnes piegādes no meža līdz ražotnei, no ražotnes līdz ostai vai veikaliem, nodrošinot zemākās transporta izmaksas. Specializētās tehnikas autoparkā ir gan kokvedēji, gan šķeldvedēji, gan šķeldotāji. PATA grupas īpašumā ir arī stabvedējs.
Transporta un loģistikas komandā šobrīd strādā vairāk nekā 140 darbinieki visā Latvijā, kas apkalpo gan PATA grupas uzņēmumus, gan arī citus sadarbības partnerus – mežu īpašniekus.

Nākamo pāris mēnešu laikā 30 jaunas tehnikas vienības

Nākamo pāris mēnešu laikā PATA grupa saņems 30 jaunas tehnikas vienības. Noslēdzoties autoparka paplašināšanas projektam, PATA grupai kopumā būs 90 kokvedēji, šķeldvedēji un šķeldotāji. Tas ne vien dos 60 jaunas darbvietas, bet arī palielinās enerģētisko neatkarību, jo uzņēmums spēs daudz ātrāk un mobilāk nodrošināt kurināmās koksnes produktu pārvadāšanu no meža līdz ražotnei un patērētājam. Vidējais vecums PATA grupas autoparka tehnikai būs divi gadi.

Aicina komandai pievienoties pieredzējušus kokvedēju vadītājus

Tā kā uzņēmums būtiski palielina autoparku, PATA grupa aicina savai komandai pievienoties profesionālus, atbildīgus un pieredzējušus kokvedēju vadītājus.

Kokvedēju vadītājiem PATA grupa nodrošina iespēju strādāt ar mūsdienīgām automašīnām, kuru tehnisko apkopi un remontu nodrošina specializēti servisi. Darbinieki saņem konkurētspējīgu atalgojumu, turklāt visiem darbiniekiem ir veselības un nelaimes gadījumu apdrošināšana. Katram gadalaikam tiek nodrošināts atbilstošs apģērbs.

Kokvedēja vadītājs Jānis Bancāns PATA grupā strādā jau deviņus gadus. Skaties video, kurā viņš stāsta, kāda ir viņa darba diena un ko sagaida no jaunajiem kolēģiem.
Noskaties!

Kas nepieciešams darba uzsākšanai?

  • C, E kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība
  • Derīgs profesionālā vadītāja kvalifikācijas sertifikāts (95. kods)
  • Derīga medicīniskā izziņa
  • Derīga digitālā tahogrāfa karte
  • Hidromanipulatora operatora apliecība
Papildu informāciju par darba iespējām PATA Transporta un loģistikas daļā var saņemt, zvanot: 26683306.

Darbības pamatā – pārdomāti procesi un drošas braukšanas kultūra

Pārdomāti un sakārtoti iekšējie procesi ir priekšnoteikums, lai kokvedēju vadītājiem būtu ērti strādāt un arī klientiem sniegtie pakalpojumi būtu ekonomiski pamatoti.

"Mūsu komandas darbā ir svarīgi vairāki aspekti. Pirmkārt, mūsu uzdevums ir savlaicīgi un ekonomiski pamatoti saplānot maršrutus, lai nodrošinātu maksimāli produktīvu transportlīdzekļu izmantošanu. Otrkārt, mēs rūpējamies, lai autoparks vienmēr būtu labā tehniskajā stāvoklī. Tas nozīmē, ka savlaicīgi plānojam visas apkopes un remontus, lai nodrošinātu labu tehnisko stāvokli visam autoparkam. Ne mazāk būtisks aspekts ir mūsu šoferu labsajūta," uzsver PATA Loģistikas vadītājs Kaspars Liepiņš-Liepa.
Darbības pamatā – drošas braukšanas kultūra.
KASPARS LIEPIŅŠ-LIEPA
PATA Loģistikas vadītājs
Uzsākot darba attiecības ar PATA grupu, katrs kokvedēja vai šķeldvedēja vadītājs tiek apmācīts darba aizsardzības un ugunsdrošības jautājumos. Pēc pārbaudes laika PATA grupas šoferi apmeklē drošas braukšanas apmācības "Scania" vai "Volvo" centrā. Tāpat visās mašīnās ir uzstādītas videonovērošanas kameras. Ja notiek negadījums, videoieraksti ļauj analizēt tā cēloņus.

PATA mašīnas – mazs "ceļojošais" birojs

PATA grupa pēdējos gados ir veikusi nozīmīgas investīcijas, lai digitalizētu transporta un loģistikas komandas darbu. Uzņēmuma izstrādātajā mobilajā aplikācijā kokvedēju vadītāji saņem visus darba uzdevumus, maršrutus un citu darbam nepieciešamo informāciju. Savukārt ar Oversee mobilās aplikācijas palīdzību tiek sekots līdzi transportlīdzekļa tehniskajam stāvoklim. Tas attiecas gan uz ikdienas apkopēm, gan arī neplānotiem remontiem. PATA grupa jau šobrīd tehniski spēj nodrošināt arī pavadzīmju elektronisko apriti.
Elektroniski darba uzdevumi
Elektroniski visa nepieciešamā
informācija autovadītājiem
Precīzi maršruti
Elektroniskā pavadzīme

PATA Transporta un loģistikas daļa – spēcīga un vienota komanda

Lai gan ikdienā PATA Transporta un loģistikas daļa strādā visā Latvijā, gadu gaitā ir izveidojusies ļoti spēcīga un vienota komanda, kas darbos viens otru atbalsta. Tāds piemērs ir Edgars un Raitis Bezšapočņikovi, tēvs un dēls, kas PATA grupā strādā jau vairāk nekā 10 gadus. Skaties video stāstu par viņu pieredzi!
Noskaties!
"Transporta un loģistikas nozarē strādāju jau vairāk nekā 15 gadus, tāpēc ar pārliecību varu teikt, ka mums ir izveidojusies nozarē spēcīgākā komanda," atzīst PATA Loģistikas vadītājs Kaspars Liepiņš-Liepa.

PATA grupa ir Latvijā lielākais pilna cikla meža apsaimniekošanas, kokrūpniecības, koksnes loģistikas un kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Latvijā. Uzņēmums ir arī viens no lielākajiem privātajiem mežu īpašniekiem. Grupas uzņēmumos visā Latvijā strādā vairāk nekā 700 darbinieki.

Pievienojies PATA ekosistēmai!