Foto: Publicitātes attēls

Šodien no vadītāja tiek sagaidīts pietiekoši daudz - prasmes būt labam līderim, rūpēties par labbūtību darba vietā, nodrošināt rezultātus un pašam būt spēcīgai personībai un neizšķīst zem varas un pienākumu sloga. Par to tad šodien arī runāsim, kas mainījies vadītāja ikdienā, kāpēc mums par šo vajadzētu uztraukties un kā vadītājiem palīdzēt labāk apzināties savas prasmes.

Kā mainījies vadītāja lomas vektors un kurā virzienā tas šobrīd dodas?
Par ko tieši vadītājs ir atbildīgs savā lomā?
Kā personāla vadītājs var atbalstīt vadītājus viņu ikdienā?
Uz sarunu aicināju WIN partners biznesa treneri Aldi Zaulu cilvēku, kurš jau vairāk kā 20 gadus ir biznesa treneris un konsultants, šobrīd darbojas kopā ar mācību kompāniju WIN partners. Ar savu pieredzi dalās, vadot mācības un palīdzot vadītājiem atrast efektīvas un ilgtspējīgas metodes, lai vislabāk strādātu ar saviem cilvēkiem.

Šī epizode top sadarbojoties ar WIN partners mācību kompāniju, kas palīdz organizācijām attīstīt savus vadītājus un komandas, strādā tādos virzienos kā stratēģiska vadība, vadītāju attīstība, komandas darbs, pārdošana, klientu apkalpošana un projektu vadība. Vairāk informācijas par programmām, treneriem un īstenotajiem projektiem var atrast mājaslapā winpartners.lv.
18.05.2022. epizode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!