::recepte::
Katliņā uzvāra kartupeļus ar visu mizu, atdzesē, nomizo un sagriež vidēja izmēra kubiņos.
Sešām olām atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus atliek malā, baltumus sagriež vidēja izmēra kubiņos un kopā ar sīpolu pievieno kartupeļiem.
Gatavo mērci - bļodiņā sadrupina olu dzeltenumus, pievieno majonēzi, jogurtu, baltvīna etiķi, sinepes, cukuru, sāli un piparus. Visu samaisa un pārlej kartupeļiem.
Salātus samaisa, pievieno vēl sāli un piparus, ja nepieciešams. Pāri kārto šķēlītēs sagrieztas atlikušās olas un pārkaisa ar smalki sagrieztiem lociņiem.
Pirms pasniegšanas atdzesē.
::!recepte::
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit