40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gkausēts sviets150 gpūdercukurs3 gab.olu dzeltenumi naža galsvaniļa1 TKrīvēta apelsīna miziņa 2–3 pilieni apelsīnu eļļas300 gmilti100 gpūdercukurs3 ĒKapelsīnu liķieris vai apelsīnu sula
Sagatavošana
1
Pa vienam pievieno olu dzeltenumus un kārtīgi saputo.
2
Mīklai pievieno vaniļu, apelsīnu miziņas, eļļu un miltus un visu sajauc kopā.
3
Mīklu saveļ pikucī, ietin folijā un uz nakti novieto ledusskapī.
4
Cepeškrāsni sakarsē līdz 1700 C.Mīklu uz miltiem apkaisītas virsmas izveltnē un ar veidni izspiež cepumus.
5
Kārto uz cepamplāts.
6
Cep ~15 minūtes, līdz cepumu maliņas kļūst brūnganas. Izņem no krāsns un atdzesē.
7
Pūdercukuru sakuļ ar apelsīnu liķieri un cepumus pārziež ar šo glazūru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit