Foto: Shutterstock
Apelsīnu cepumi - īpaši burvīgai noskaņai.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gkausēts sviets150 gpūdercukurs3 gab.olu dzeltenumi naža galsvaniļa1 TKrīvēta apelsīna miziņa 2–3 pilieni apelsīnu eļļas300 gmilti100 gpūdercukurs3 ĒKapelsīnu liķieris vai apelsīnu sula

Sagatavošana

1

Pa vienam pievieno olu dzeltenumus un kārtīgi saputo.

2

Mīklai pievieno vaniļu, apelsīnu miziņas, eļļu un miltus un visu sajauc kopā.

3

Mīklu saveļ pikucī, ietin folijā un uz nakti novieto ledusskapī.

4

Cepeškrāsni sakarsē līdz 1700 C.Mīklu uz miltiem apkaisītas virsmas izveltnē un ar veidni izspiež cepumus.

5

Kārto uz cepamplāts.

6

Cep ~15 minūtes, līdz cepumu maliņas kļūst brūnganas. Izņem no krāsns un atdzesē.

7

Pūdercukuru sakuļ ar apelsīnu liķieri un cepumus pārziež ar šo glazūru.

Iesūtīja: Grāmatu veikalu “Jānis Roze” draudzīgais kolektīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!