Foto: Shutterstock
Karstajām uzkodām vai piedevai pie pamatēdiena – šampinjoni pildīti ar kausēto sieru un ceptiem sīpoliem.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
10 gab.portobello sēnes1 gab.sīpols8 ĒKkausētā siera "Dzintars" (bez piedevām)1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Sēnes nomazgā, nolej sietā, izņem kātiņus, bet uzmanīgi, lai nesabojātu cepurītes.

2

Kātiņus un sīpolus smalki sagriež, apcep sakarsētā sviestā uz pannas zeltainus. Kamēr masa vēl karsta, pievieno kausēto sieru.

3

Garšvielas nevajag, jo siers ir sāļš.

4

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

5

Ar gatavo masu piepilda sēņu cepurītes un liek cepties uz 5–7 minūtēm.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!