260Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lūdens1 ĒKcukurs2 ĒKsāls (vārāmā) ķiploki zaļumi saujaķiršu lapas saujaupeņu lapas saujamārrutku lapas dilles
Sagatavošana
1
Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja vien gurķu zorte ir no kraukšķīgajām.
2
Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.
3
Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.
*gurķus ņemu nepārāk lielus.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit