Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama un vienkārša aukstā zupa ar redīsiem un gurķiem, kas veldzēs tveicīgākā dienā.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
5 gurķi5 redīsi dilles lociņi sāls apgraudzētas saulespuķu sēklas1 lkefīrs

Sagatavošana

1

Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Labāk nevis šķēlītēs, bet nevienādos, palielos gabaliņos.

2

Redīsiem nogriež astītes, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem. Dilles un lokus smalki sagriež.

3

Pielej aukstu kefīru. Pēc garšas piemet sāli un samaisa.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!