Sātīgai maltītei - baklažāni pildīti ar gaļu un šampinjoniem.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažāni majonēze ķiploki malta gaļa šampinjoni siers

Sagatavošana

1

Baklažānus gareniski pārgriež uz pusēm un izgrebj mīkstumu.

2

Izgrebtās pusītes ieziež ar majonēzi, kas sajaukta ar sasmalcinātu ķiploku.

3

Pilda ar malto gaļu (es jaucu gaļu ar biezpienu, garšvielām, daudz ķiploka un olu).

4

Atkal smērē ar majonēzi, pārklāj šampinjonu šķēlītēm un pārkaisa rīvētu sieru.

5

Baklažānus liek folijā un ietin kā laiviņā, lai sanāk, ka gatavojas savā sulā.

6

Ja siers smuki apbrūnē, cep līdz 35 minūtēm cepeškrāsnī, ja nav cepeškrāsns, var foliju pilnīgi aizvērt, salikt kādā pannā un sautēt 25 – 30 minūtes ūdens peldē.

Iesūtīja: dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!