45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāni majonēze ķiploki malta gaļa šampinjoni siers
Sagatavošana
1
Baklažānus gareniski pārgriež uz pusēm un izgrebj mīkstumu.
2
Izgrebtās pusītes ieziež ar majonēzi, kas sajaukta ar sasmalcinātu ķiploku.
3
Pilda ar malto gaļu (es jaucu gaļu ar biezpienu, garšvielām, daudz ķiploka un olu).
4
Atkal smērē ar majonēzi, pārklāj šampinjonu šķēlītēm un pārkaisa rīvētu sieru.
5
Baklažānus liek folijā un ietin kā laiviņā, lai sanāk, ka gatavojas savā sulā.
6
Ja siers smuki apbrūnē, cep līdz 35 minūtēm cepeškrāsnī, ja nav cepeškrāsns, var foliju pilnīgi aizvērt, salikt kādā pannā un sautēt 25 – 30 minūtes ūdens peldē.
Iesūtīja: dana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit