15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
olas cukurs saldējums
Sagatavošana
1
Gatavo bezē masu: olbaltumus sakuļ stingrās putās, tad pieber cukuru. Cukurs attiecībā: 1 olas baltums – 1 ĒK cukura. Sakuļ stingrās puatās.
2
Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru, izliekp pusi bezē masas, uzliek kārtu ļoti labi sasaldēta saldējuma un pa virsu ar konditorejas šļirci uzspiež otru pusi bezē, bet tā, lai nepaliek neviens caurums, pa kuru gaiss varētu tikt klāt saldējumam.
3
Liek ļoti labi sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz bezē virsiņa kļūst brūngana.
Iesūtīja: beate
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit