40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgbiezpiens3 gab.olas2 glāzesmilti1 glāzecukurs1 TKsoda0.5 leļļa
Sagatavošana
1
Mīklu gatavo, kārtīgi samīcot visas sastāvdaļas.
2
Eļļu uzkarsē(neuzvāra).
3
Ar tējkaroti veido mazas ovālas bumbiņas, liek eļļā un vāra apgrozot, kamēr brūnas un gatavas.
*eļļa nedrīkst būt ne par karstu (apdegs) ne par aukstu (bumbiņas piesūksies). Ja bumbiņas pēc izvārīšanas saplok, pievieno mazliet miltus, lai mīkla stingrāka.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit