25Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
400 gvājpiena biezpiens0.5 lsaldais krējums5 ĒKcukurs1 gab.paciņa "Selgas" cepumu1 saujasukādes1 gab.apelsīns1 gab.citrons1 gab.paciņas želatīns DEKORĒŠANAI: kivi konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki apelsīni krāsainās cukura pērlītes
Sagatavošana
1
Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.
2
Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.
3
Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.
4
Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.
5
Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.
6
Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.
*kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.
Iesūtīja: Krks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit