Foto: Shutterstock
Vēl viena ideja, kā pagatavot ķirbi - ātri, sātīgi un veselīgi!
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gķirbji2 sarkanās paprikas100 grukola1 sarkanais sīpols pēc garšassāls pēc garšasKajēnas pipari3 ĒKolīveļļa1 ĒKcitrona sula100 Fetas siers

Sagatavošana

1

Ķirbi sagriež biezās šķēlēs, paprikai iztīra sēklas, sagriež daiviņās. Liek uz plāts, kurā ieklāts cepampapīrs, pārslaka ar olīveļļu un cep cepeškrāsnī, līdz dārzeņi ir mīksti.

2

Atdzesē, nogriež mizu un sagriež mīkstumu šķēlēs vai daivās.

3

Šķīvī kārto rukolas lapas, sīpolu gredzenus, kuriem pāri liek cepto ķirbi un papriku. Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar mērci, kas pagatavota no eļļas un citrona sulas un pārdrupina sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!