45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gķirbji2 sarkanās paprikas100 grukola1 sarkanais sīpols pēc garšassāls pēc garšasKajēnas pipari3 ĒKolīveļļa1 ĒKcitrona sula100 Fetas siers
Sagatavošana
1
Ķirbi sagriež biezās šķēlēs, paprikai iztīra sēklas, sagriež daiviņās. Liek uz plāts, kurā ieklāts cepampapīrs, pārslaka ar olīveļļu un cep cepeškrāsnī, līdz dārzeņi ir mīksti.
2
Atdzesē, nogriež mizu un sagriež mīkstumu šķēlēs vai daivās.
3
Šķīvī kārto rukolas lapas, sīpolu gredzenus, kuriem pāri liek cepto ķirbi un papriku. Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar mērci, kas pagatavota no eļļas un citrona sulas un pārdrupina sieru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit