50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 šķēlescūkgaļas karbonāde1 gab.kastīte ķirštomāti3 gab.sīpoli300 gsiers Anniņas garšvielas bez sāls3 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Karbonādes* nedaudz izklapē. Uzkaisa sāli un piparus. Uzliek vienu otrai virsū un ļauj 5 - 10 minūtes pastāvēt, lai ievelkas.
2
Uz pannas uzlej eļļu un ļoti labi sakarsē uz lielas uguns. Sakarsētā taukos liek gaļas gabalus un uz lielas liesmas, ātri apcep no abām pusēm. Katra puse tik ilgi, līdz gaļa apcepas brūngana.
3
Apcepto gaļu liek uz ietaukotas cepamās veidnes.
4
Sīpolus sagriež pabiezos gredzenos. Liek uz pannas un apcep eļļā zeltainus.
5
Tomātus pārgriež uz pusēm. Pievieno zeltainajiem sīpoliem un nedaudz sacep kopā.
6
Sīpolus un tomātus kārto uz gaļas. Uzkaisa garšvielas un, ja garšo ķiploki, tad uzgriež ķiplokus.
7
Sieru sarīvē un pārkaisa gaļas kārtojumu.
*cik personas, tik cūkgaļas karbonādes šķēlītes
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit