Foto: Shutterstock
Diļļu mērce ar kaperiem - aizdars gardiem svaigu dārzeņu salātiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gbezpiedevu jogurts3 ĒKābolu etiķis1 šķipsnacukurs20 gkonservēti kaperi3 ĒKolīveļļa dilles sāls pipari

Sagatavošana

1

Bezpiedevu joguru, piparus, sāli, kaperus, cukuru un ābolu etiķi sajauc. Puto ar mikseri, pakāpeniski pievieno eļļu. Beigās pieliek kapātus diļļu zaļumus.

2

Izmanto kā aizdaru svaigu dārzeņu salātiem, dārzeņu stienīšiem, čipsiem vai kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!