Sajūti, kā nokraukšķ tumši brūnā garoziņa, kas aptver visu vērtīgo - šķiedrvielām bagātos rudzu pilngraudu maizes valgajā mīkstumā, ķimeņu pikantumu un rudzu iesala saldeno garšas niansi…
5Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
Fazer Gardā rudzu maize8 šķēlesProšuto šķiņķis8 paipalu olas100 grīvēts cietais siers2 ĒKbalzamiko krēms8 ķirštomāti1 saujaspināti sviests Pipari

Sagatavošana

1

Maizei uzsmērē sviestu, pāri kārto svaigās spinātu lapas, pārklājot ar prošuto strēmelītēm.

2

Maizīti papildina ar uz pusēm sagrieztām paipalu oliņām, kuras vēlams vārīt ne ilgāk par 3 minūtēm.

3

Dekorē ar sagrieztiem ķirštomātiem, pārkaisa ar cieto sieru un pēc garšas pievieno balzamiko krēmu vai piparus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!