Foto: Shutterstock
Pavasarīgi vieglu uzkodu var pagatavot, sajaucot graudaino biezpienu ar redīsiem un zaļumiem. Var izvēlēties jebkādus zaļumus, kas mājās, piemēram, tomātus un Ķīnas kāpostu.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

redīsi sīpolloki biezpiens (graudains) bezpiedevu jogurts sāls melnie pipari

Sagatavošana

1

Redīsus sagriež ripiņās. Lociņus sakapā. Sajauc redīsus un lociņus ar biezpienu un jogurtu.

2

Pēc garšas pievieno sāli un piparus*. Pasniedz.

*Biezpienam vari pievienot jebkādus zaļumus un dārzeņus, kas ir mājās. Tās var būt arī dilles, gurķi vai tomāti. Arī kraukšķīgais Ķīnas kāposts saderēsies ar biezpienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!