Foto: Shutterstock
Bērnības gardums - ievārījuma ķīselis. To var dzert tāpat, pievienot biezpiena plātsmaizei vai ēst ar pienu, kad atdzisis.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
0.5 lūdens200 gievārījums cukurs50 gkartupeļu milti citronskābe

Sagatavošana

1

Ievārījumu izšķīdina karstā ūdenī, uzvāra, izberž caur sietu.

2

Šķidrumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti (kartupeļu miltus).

3

Ķīseli uzvāra, lej dziļajos šķīvjos un pārkaisa ar cukuru.

Atdzisušu pasniedz ar pienu, bet kamēr tas vēl silts, var ēst ar biezpienmaizi vai kādu putukrējuma desertu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!