70Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkartupeļi400 gbiezpiens3 gab.olas0.5 glāzepiens zaļumi sāls eļļa
Sagatavošana
1
Kartupeļus novāra ar visu mizu. Atdzesē, nomizo un sagriež ripiņās.
2
Olas sakuļ ar pienu un sāli, bet biezpienu samīca ar dakšiņu.
3
Cepamtrauku ieziež ar eļļu, izklāj pusi sagriezto kartupeļu un izlīdzina. Pa virsu izliek visu biezpienu un pārklāj ar atlikušajiem kartupeļiem. Pārlej ar olu un piena kulteni.
4
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 – 40 minūtes 180*C, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit