15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
50 gsviests istabas temperatūrā4 šķēlesmaize2.5 ĒKtomātu čatnijs100 glabi kūstošs siers, vēlams, pikants1 ola, M izmērs1 TKAngļu sinepes sāls un svaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Maizes šķēles no vienas puses pārziež ar mīkstu sviestu, divām šķēlēm otru rikas pusi pārsmērē ar čatniju.
2
Sakuļ olu, samaisa ar rīvētu sieru, sinepēm, sāli un pipariem. Masu liek uz čatnija.
3
Maizes saliek kopā, veidojot divus sendvičus, tā, lai ar sviestu pārziestās pusītes būtu ārpusē.
4
Maizītes liek sausā sakarsētā pannā vai grilpannā un cep 3-4 minūtes no abām pusēm, līdz maizīte ir zeltaini kraukšķīga, bet siers sāk kust.
5
Pasniedz nekavējoties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit