Foto: Vida Press
Kārdinoši aromātiska un nedaudz grēcīga (jūs taču arī apņēmāties dzīvot veselīgāk, vai ne?) ideja brokastmaizītei - karstā siermaize, kuru papildina tomātu čatnijs un angļu sinepes. Starp citu, tomātu čatnija vietā var izmantot arī mango - saldskābā garšā lieliski sader ar sieru!
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
50 gsviests istabas temperatūrā4 šķēlesmaize2.5 ĒKtomātu čatnijs100 glabi kūstošs siers, vēlams, pikants1 ola, M izmērs1 TKAngļu sinepes sāls un svaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Maizes šķēles no vienas puses pārziež ar mīkstu sviestu, divām šķēlēm otru rikas pusi pārsmērē ar čatniju.

2

Sakuļ olu, samaisa ar rīvētu sieru, sinepēm, sāli un pipariem. Masu liek uz čatnija.

3

Maizes saliek kopā, veidojot divus sendvičus, tā, lai ar sviestu pārziestās pusītes būtu ārpusē.

4

Maizītes liek sausā sakarsētā pannā vai grilpannā un cep 3-4 minūtes no abām pusēm, līdz maizīte ir zeltaini kraukšķīga, bet siers sāk kust.

5

Pasniedz nekavējoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!