25Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 ĒKolīveļla1 gab.sīpols2 gab.burkāni2 gab.pastinaki2 gab.seleriju kāti250 gkālis600 mldārzeņu buljons400 gkonservēti tomāti400 gkonservētas pupiņas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti pētersīļu zaļumi, pasniegšanai
Sagatavošana
1
Sīpolu nozmizo un sasmalcina. Selerijas kātus sagriež gabaliņos. Burkānus, kāli un pastinakus nomizo un sagriež gabaliņos. Pētersīļu zaļumus sakapā.
2
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno pārējos dārzeņus un turpina cept vēl 5 minūtes.
3
Pievieno buljonu un tomātus. Kad sautējums sāk burbuļot, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tad iemaisa pupiņas, pievieno sāli, piparus un sautē vēl 5 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit