Foto: Shutterstock
Krāsnī ceptas, mazliet pikantas ķirbja šķēlītes ar olīveļļu, ķiplokiem un timiānu. Būs garšīgi ēšanai tāpat vai kā piedeva pie gaļas kartupeļu vietā.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

Ķirbi nomizo, izgrebj un sagriež nelielos gabaliņos. Ķirbja gabaliņus izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

Tad apkaisa ar sāli un pipariem, kā arī apslaka ar olīveļļu.

Bļodiņā liek saspiestas ķiploku daiviņas un pāris šķipsnas sasmalcinātas timiāna lapiņas. Masu samaisa un uzbārsta virsū ķirbjiem.

Ķirbjus liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz gabaliņi ir zeltaini brūni un mīksti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!