Foto: Shutterstock
Mannas - ābolu sacepums, ko vari baudīt ar bezpiedevu jogurtu vai skābu krējumu, bet īpaši gards tas būs, ja pasniedzot pārliesi ar ābolu sīrupu vai vaniļas mērci.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
30 gmanna2 glāzespiens rīvmaize2 gab.āboli cukurs

Sagatavošana

1

Pienu uzvāra, pievieno mannu un maisot vāra līdz manna uzbriest, pēc garšas pievieno sviestu un sāli.

2

Ābolus nomizo, sarīvē uz rīves. Ābolu masu liek katliņā, pievieno cukuru un sautē uz mazas uguns.

3

Cepešpannu ieziež ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi.

4

Cepešpannā liek pusi mannas putras, tad ābolus un pa virsu atkal mannā putru. Pa virsu uzliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī līdz zeltainai garoziņai.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!