30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 glāzemanna4 glāzespiens2 ĒKcukurs30 gvalrieksti1 gab.ola sāls vaniļa
Sagatavošana
1
Emaljētu trauku liek karstā ūdens peldē un iesit tajā 1 olu. Olu nedaudz sakuļ, tad izņem no karstās ūdens peldes un turpina kult līdz veidojas pabiezas putas.
2
Olu ielej putrā. Putru atdzesē.
3
Valriekstus sasmalcina, pārkaisa vanilīnu un sajauc ar putru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit