Foto: Shutterstock
Noras Bounty - neatpaliks no pirktā varianta.
45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
MĪKLAI:250 gsviests200 gcukurs200 gmilti0.5 gab.cepamais pulveris mazā paciņa4 gab.olas4 ĒKpiens3 ĒKkakao pulveris PILDĪJUMAM:500 mlpiens6 ĒKmanna200 gsviests200 gcukurs200 gkokosriekstu skaidiņas šokolādes glazūra

Sagatavošana

1

No mīklas sastāvdaļām samaisa mīklu, to lej ietaukotā apaļajā tortes formā ar noņemamu malu un cep 175 grādos ~ 20 minūtes ("kamēr kociņš sauss").

2

No piena, mannas un sviesta izvāra mannas putru, ļauj nedaudz padzist, iemaisa cukuru un kokosriekstu skaidiņas.

3

Pamatni pārklāj ar mannas masu.

4

Kad virsa atdzisusi, pārklāj ar izkausētu šokolādes glazūru un ļauj pilnībā sastingt. Tad sagriež gabaliņos.

Piezīmes: Protams, var cept arī uz parastās pannas četrstūrainu, pārsmērēt ar masu, pēc pilnīgas atdzišanas sagriezt "bounty" lieluma gabaliņos, katru iemērcēt šokolādes glazūrā - izskatās kā īsti, garšo kā īsti, bet tomēr nav pirktie, bet gan paštaisītie "Bounty". Man gan labāk patīk tortveidīgais variants.

Var arī pavariēt - liekt mīklai mazliet vairāk cukura, pildījumam mazliet mazāk - tā nu ir gaumes lieta.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!